Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Όλοι οι καλοί χωράνε ...

Ήταν Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011, όταν είχαμε αναφερθεί για 1η φορά στην Συν+αξία. Στα σπάργανα ακόμα τότε, η δημιουργική παρέα των (άξιων) Ναξίων, είχε δώσει τα πρώτα δείγματα γραφής με ...
 τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις και είχαν πέσει με τα μούτρα στη δουλειά για προετοιμάσουν το αποκριάτικο καρναβάλι που όλοι στη συνέχεια απολαύσαμε. Από τότε πέρασε καιρός, έγιναν πράγματα και ήρθε η ώρα της ''σύναξης'' ...
Κόσμος και κοσμάκης ανηφόρισε Σάββατο απόγευμα στην σχολή των Ουρσουλινών που γέμισε, κόσμος ο οποίος ανέβηκε για να καταθέσει προτάσεις, να ακούσει, να συμμετάσχει, ή να δώσει απλά το παρόν και δηλώσει στήριξη στην αξιόλογη προσπάθεια που ξεκίνησε κοντά ένα χρόνο τώρα. Ένα σύντομο videaki, φρόντισε να μας θυμίσει ''πράγματα'' που συνέβησαν μέχρι σήμερα-που δεν ήταν λίγα. Στη συνέχεια κουβέντα. Προτάσεις, σκέψεις, δράσεις, θέματα και ιδέες, που κάνουν το φετινό χειμώνα να φαντάζει ως ο πλέον ''γεμάτος'' των τελευταίων χρόνων. Εκτός των περσινών εκδηλώσεων (που θα επαναληφθούν όλες), στα σκαριά ένα σωρό πράγματα. Εκτός των σεμιναρίων δημιουργικής γραφής (που ξεκινούν άμεσα), συνεχίζονται οι παραδοσιακοί χοροί, δημιουργείτε θεατρική ομάδα, χορωδία και πολλά ακόμα που θα είναι ανακοινώσιμα σύντομα, καθώς οι ιδέες που κατατέθηκαν ήταν πολλές και ενδιαφέρουσες, με τον κόσμο να δηλώνει από απόψε συμμετοχή στις ομάδες εργασίας !
Ότι συμβαίνει ή πρόκειται να συμβεί σχετικά με τα παραπάνω θα το μαθαίνετε από το naxos 365, αλλά και από το blog της sinaxia.
Καλό χειμώνα σε όλους.




9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στα παιδιά και μπράβο στον κόσμο που ανταποκρίθηκε. Περιμένουμε πολλά από αυτους. Μόνο απο αυτούς περιμένουμε...

Ανώνυμος είπε...

Σιγά,,,θα σπάσουν τις λάμπες,,,.
Και τι πολλά περιμένεις βρε μεγάλε;.
Να μας βγάλουν από την κρίση;
Ουχαχαχααααα!μπας σε καλό σου!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε μ@λ@κες αφηστε τα πλουσιοπαιδα να χουν κατι να παιζουν.... Φαγωθηκατε να τους μεταφερετε την πληξη,την θλιψη και την αγωνια που σας διακατεχει ρε απολιτιστοι μπατηρηδες!Αντε μπραβοοοο!

Ανώνυμος είπε...

Σιγα ρε φτωχε νικο ξανθοπουλε κατσε να πινασεις και αφισε εμας τα πλουσιοπαιδα να παιζουμε και να κοροιδευουμε μια και ειμαστε πανω 120 ατομα απο αυτα που λες!!!

Ανώνυμος είπε...

για ακούστε και αυτό κάνει και ρήμα.
ΣΥΝ-ΑΞΙΑ-ΣΥΝ-ΑΞΙΑ,,ΤΖΟΥΜ,ΤΖΟΥΜ,ΤΖΟΥΜ,
ΣΥΝ-ΑΞΙΑ-ΣΥΝ-ΑΞΙΑ,,ΤΖΑΜ,ΤΖΑΜ,ΤΖΑΜ,

(και το κουπλε)..
Δια πάσαν νόσο και κάθε μαλακία,τζαμ,τζουμ,τζουμ



Τέλος πάντων να πω και εγώ την μαλακία μου βρε παιδί μου!!!
θα σκάσω!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ, ΚΑΛΑ ΞΗΓΗΘΗΚΕΣ. ΧΑΛΑΡΩΣΕΣ ΤΩΡΑ;

Ανώνυμος είπε...

Μάθετε ότι στην Ιρλανδία η κυβέρνηση, που έβγαλε το ΔΝΤ και έβαλε την χώρα σε τροχιά ανάπτυξης και είναι μέσα στην 10αδα των χορών που επιλέγουν για επενδύσεις οι μεγάλες εταιρίες, οι νέοι έχουν ποσοστό 75% εκεί επενδύουν τα κράτη στους νέους.

Ανώνυμος είπε...

Τι νεοι ρε μεγαλε σαραντα-φευγα εισαστε οι περισσοτεροι και το μονο που μπορειτε να κανετε ειναι να βαλετε την Ναξο στον τροχο της τυχης!

Ανώνυμος είπε...

Αντε ρε παλιομαλακα εδω ο κοσμος.χανετε και εσυ το χαβα σου βολεμενε βλαξ!!!!!