Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Χύθηκε αίμα για τον βαθμό ...

Με την κατάρα των πέναλτι να συνεχίζεται σε 3ο σερί ματς, σε ένα παιχνίδι πραγματικό ντέρμπι, ο Πανναξιακός έπαιξε στα ίσια την καλύτερη ομάδα της κατηγορίας, και κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας ... αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ !

Στο ίδιο έργο θεατές
Όσοι βρέθηκαν σήμερα στο ΔΑΚ, είχαν την εντύπωση οτι αυτό το έργο το έχουν ξαναδεί ! Ο Πανναξιακός καλύτερος σε όλο το 1ο ημίχρονο είχε δυο σπουδαίες ευκαιρίες να προηγηθεί. Στο 10ο λεπτό ο Στάμος εξαπέλυσε κεραυνό από το ύψος της περιοχής με τον Ιωσήπου να κάνει σωτήρια επέμβαση και στην εξέλιξη της φάσης ο γκολκίπερ του Ελπιδοφόρου με υπερένταση να διώχνει σε κόρνερ το νέο δυνατό σουτ του μέσου του Πανναξιακού. Την σημαντικότερη ευκαιρία όμως την είχαν οι γηπεδούχοι στο 45' με τον Σουσούνη, όταν εξ επαφής με την εστία  κάνει το πλασέ, αλλά και πάλι ο Ιωσήπου στέρεισε από τον κανονιέρη ου Πανναξιακού τη χαρά του γκολ. Με τις δυο σπουδαίες ευκαιρίες, με την υπεροχή, χωρίς να απειληθεί από τον Ελπιδοφόρο, αλλά και χωρίς τέρματα τέλειωσαν το ημίχρονο οι γηπεδούχοι.
2ο ημίχρονο 
Με το καλημέρα (στο 46') ο Ελπιδοφόρος κερδίζει πέναλτι. Ήταν η κατεβασιά από αριστερά για την ομάδα της Κηφησιάς και η προσπάθεια για σέντρα, με τη μπάλα να βρίσκει στο χέρι του Παπαδόπουλου (πάνω στην κίνηση) με την διαιτητή κα Αντωνίου να δείχνει την άσπρη βούλα μέσα σε διαμαρτυρίες. (Μετά το τέλος του ματς ο Παπαδόπουλος υποστήριξε οτι ήταν ακούσιο, καθώς η μπάλα χτύπησε ψηλά προς τον ώμο και συνεπώς δεν υπήρχε παράβαση.) Ο Βέρμπης ανέλαβε την εκτέλεση, σημάδεψε σωστά και έκανε το 0-1. Ο ίδιος παίκτης είχε άλλη μια καλή στιγμή στο 63' αλλά το σουτ του απέκρουσε σωτήρια ο Θέμελης. Ο Πανναξιακός πίεσε στο τελευταίο τέταρτο και κατάφερε να πετύχει το γκολ στο 90' με τον Σουσούνη να εκμεταλλεύεται το λάθος του (κορυφαίου μέχρι εκείνη την στιγμή για τους φιλοξενούμενους) Ιωσήπου, κάνοντας το 1-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς (video).  Στην τελευταία φάση του αγώνα χτύπησε η ατυχία τον Γρηγόρη Τόσκα, καθώς σε μια διεκδίκηση της μπάλας στο χώρο του κέντρου από άτσαλο μαρκάρισμα έσπασε την μύτη του και συμμετοχή του στον αγώνα της Κυριακής στον Ταύρο κόντρα στον Φωστήρα  καθίσταται αμφίβολη.
Κορυφαίος του Πανναξιακού ο Στάμος, χωρίς πάντως να υπάρχουν υστερήσαντες αφού όλοι κατέθεσαν ψυχή μέσα στο γήπεδο.
Εντυπώσεις
Ο Πανναξιακός δικαιούταν τη νίκη σήμερα απέναντι σε μια ομάδα, με διαφορετικούς στόχους και σαφώς μεγαλύτερο μπάτζετ. Βλέποντας μέσα σε 3 μέρες τις δυο κορυφαίες ομάδες της κατηγορίας να περνούν απ' το νησί, συμπεραίνουμε πως ο Πανναξιακός δεν είναι κακός. Αντιθέτως μάλιστα, μόλις τελειώσει το πρόγραμμα Γολγοθάς, θα έρθουν και οι βαθμοί και οι νίκες. Μέχρι τότε υπομονή και στήριξη.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (ΣΚΟΥΝΑΣ) - Θέμελης, Καζανάς, Κουφόπουλος (Πολυκρέτης), Παπαδόπουλος, Τόσκας, Κολιούσης (Λυμπερτάς), Καρούσης, Κουτελιέρης, Σουσούνης, Στάμος, Κοττάκης (Αγγελής)

ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ (ΒΑΖΑΚΑΣ) - Ιωσήπου, Στασινός, Ελσερ, Λίτσος (Λυμπέρης), Χόρτσας, Ντούμπος, Κορακάκης, Γκουτζούλας, Στρατάκης (Καραμέρης), Κάρος (Παπαδόπουλος) Βέρμπης.

ΥΓ. Νονός του σημερινού τίτλου ο Γρηγόρης Τόσκας, ο οποίος μέσα στον πόνο του με σπασμένη μύτη, βρήκε το κουράγιο να πετάξει την ατάκα : χύθηκε αίμα για τον βαθμό, αυτό να γράψεις ...
Γρηγόρη περαστικά !




Κορακάκης - Θέμελης, συμπαίκτες στη Χαλκηδόνα - αρχηγοί και αντίπαλοι σήμερα.



Εκ των κορυφαίων και σήμερα ο Θέμελης, νικήθηκε για 3η σερί αγωνιστική μόνο με πέναλτυ







''Χύθηκε αίμα για το βαθμό, αυτό γράψε !

Σκούνας - Βαζάκας, συνμπαίκτες και φίλοι από παλιά ... αντίπαλοι σήμερα

40 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

...ολα καλα αυτα που γραφεις ρε βασιλη, αλλα ηθελα να ξερα που ειδες οτι καλυτερος παιχτης του Πανναξιακου ηταν ο Σταμος!!!...δηλαδη ημαρτον ρε φιλε!!!
...ουτε κουμπαροι να εισασταν!!!

Ανώνυμος είπε...

Ήμαρτον ρε Βασίλη. Είμαι μαζί σου σκληρός και καυστικός αλλά ήμαρτον. Το 10 τον έβριζε όλη η κερκίδα και εσύ γράφεις ότι ήταν κορυφαίος.

Ανώνυμος είπε...

Κορυφαίος ο Στάμου (10) και πρωτάθλημα η ΑΕΚ ......

Ανώνυμος είπε...

Ξεκοληστε ρε με το Σταμο καλος ηταν

Ανώνυμος είπε...

15 φαουλ κερδισε και εφαγε πολυ ξυλο καλος ηταν και καθε φορα και καλυτερος...ολοι ητανε καλοι σημερα...

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.Η ΣΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΓΙΑ Ν ΑΝΕΒΕΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ Η ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙΣ ΣΧΟΛΙΑ ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΤΗ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ BLOG ΣΟΥ...ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΤΙΜΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.....

Ανώνυμος είπε...

Bravo sta paidia. 3 penalty se 4 paixnidia. Eleos!

Akswtes tis Athinas voithiste tin omada me fwstira
(4 efage h Mykonos e? Zorika ta pramata)

Ανώνυμος είπε...

Ρε ξεκολατε με το παιδί. Καλός ήταν. Και καλή η ομάδα . Δε μας νοιαζουν κορυφαίοι . Κάτι κόλληματα που τρώτε .!

Ανώνυμος είπε...

a re themeli ola ta lefta eisai.......akoma den irthes kai eisai sti kardia olwn bravo soy agori moy kosmeis to nisi mas...

Ανώνυμος είπε...

Asteri o Asterios.

Ανώνυμος είπε...

H PORNH TOY OMILOY EISTE NAXIWTES.
SAS EKLEISE TO SPITI O VERMPHS AS OPSETE TO LATHOS STO TELOS,THA KLAIGATE PALI.
KAI SEIS POU MILATE GIA LAO SAS EIDAME SHMERA.10 FLWROI POU FWNAZETE KAI ALLOI 100 ETOIMOI NA KOIMHTHOUN.
TA LEME STH KHFISIA KOTOULES..STO KLOYVI.AN KAI THA EXETE PESEI MEXRI TOTE ASXETOI..

ELPIDOFOREAS G3 KHFISIA

Ανώνυμος είπε...

kala esy vges pali deyteros efetos me 500.000 ki ase emas na pesoyme...

Ανώνυμος είπε...

kalos ti serpantina, pou eisoyna mori esy ?

Ανώνυμος είπε...

Vermpis megali mpala file aeroplanofore. Penaltakia ta soutarei gamw. Oxi re sy eisai trellos.? Siga min erthoume sto kamini ths kifisias! Na milaei gia Lao to aigalew to katalabainw. Alla kai o asthenoforos kifisias ? Ti ginetai sas fernei ekdromh to sxoleio se kathe agwna?

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΑΜΟΣ ΚΑΖΑΝΑΣ ΚΑΙ ΚΟΤΑΚΗΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗ ΓΡΙΝΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Να σασ πω κάτι ρε Πανάξεσ.......ασ το δίναμε το ματσ στον Ελπιδοφόρο. Τουσ μαλάκες τουσ Αιγαλεώτες κάναμε μάγκεσ

Ανώνυμος είπε...

KAMINI TO GHPEDO TOY ELPIDOFOROY????PROSEXETE MHN KAEITE APO THN POLLH FOTIA......... RE NOYMERO MONOS SOY GRAFEIS XALAROSE

Ανώνυμος είπε...

Ρε πατε καλα; Τωρα σας φταιει ο Βασιλης και το naxos 365;
Θα επρεπε να ντρεπεστε οταν γραφετε τετοιες μπουρδες για ενα ανθρωπο που 3 χρονια τωρα τρεχει πισω απο την ομαδα στα εντος και στα εκτος εδρας παιχνιδια, βγαζει φωτογραφιες, γραφει τα καλυτερα αρθρα, χωρις να ειναι μελος του Δ.Σ. χωρις να τον πληρωνει κανεις και χωρις να εχει καποιο αλλο συμφερον. Μονο απο αγαπη για το ποδοσφαιρο και τον Πανναξιακο το κανει και δεν του εχει πει ποτε κανενας ουτε ενα ευχαριστω.
Ελεος ρεεεεε....

Ανώνυμος είπε...

min tsimpate re me ton taxa elpidoforea.oi anthropoi edosan sygxaritiria gia tin filokseneia.o stamos korifaios?pote ton evale?
<>

Ανώνυμος είπε...

O STAMOS EINE KORYFEOS STO OMERTA TOY MAKARI KAI STO TABLI TOYS EXEI KERDISEI OLOYS.......OPOIOS EINE MAGKAS AYRIO STO OMERTA GIA MONOMAXIA ME STAMO,TO PAIDI EINE MEGALO TALENTO

Ανώνυμος είπε...

τα αποτελεσματα του ελπιδοφορου
ελπιδοφορος - καρλοβασι 4-0
ελπιδοφορος - αγ. παρασκευη 3-0
αγιαξ - ελπιδοφορος 0-0
παναξιακος - ελπιδοφορος 1-1
γρινιαξτε γεροντοκορες, εδω γρινιαζατε το καλοκαιρι που η ομαδα ειχε ανεβει, τωρα δεν θα θα γρινιαζατε; η δουλεια σας ειναι.

Ανώνυμος είπε...

καραγκιοζαρεοι, ασχοληθητε με το ταβλι του σταμου και το μαλι του. γιατι εσεις δεν παιζετε ταβλι και δεν βαζετε τζελ. η μαλλον απογερευεται να τα κανει εκεινος.
και μολις τελειωσετε με το σταμο πιαστε το σκουνα. και αφου τελειωσετε με το σκουνα πιαστε το ναξος 365. και μετα πιαστε τον αποστολη, το λεωνιδα κλπ. και αμα τελειωσετε και μ΄αυτους αντε μου στο διαολο. βλακες.

Ανώνυμος είπε...

εαν υπαρχει περιπτωση φετος ο παναξιακος να μην παει καλα θα ειναι απο τη γρινια σας. 2 μαλακες ειστε που κανετε ολη τη μανουρα. και σας ξερουν. και σας συζητουν και σας εχουν ετοιμους. και το ξυλο θα το φατε μεσα στο δακ απο ολους τους υπολοιπους. κοντα βροντα αρχιδακια.

Ανώνυμος είπε...

ANTE GAMHSOY RE MALAKA POY THA DEIREIS KIOLAS PALIOADERFH.

Ανώνυμος είπε...

Βασιλη ψυχαρα παναξιακαρα!!! Αυτο παει σε οσους πιστευουν στην ομαδα και ειναι κοντα σε ολα ,και στα κακα και στα καλα!!ΓΑΜΙΩΛΕΣ ΠΑΠΑΤΖΙΔΕΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

3 πραγματα (πινελιες) θα αναφερω...

1ον) αδικειται η αμυνα του πανναξιακου απο τα μεχρι στιγμης αποτελεσματα, ειναι η καλυτερη γραμμη της ομαδας και νομιζω οτι η τετραδα + το θεμελη δημιουργει μεγαλη σιγουρια.
2ον) η ομαδα χρειαζεται επιθετικο στα κυβικα του θεμελη, τοσκα, κουτελιερη, οχι για να βγει ο σουσουνης αλλα για να τον πλαισιωσει.
3ον) σκουνα, ο πολυκρετης πρεπει να παρει πιο πολυ χρονο συμμετοχης και βρες εναν αλλο ρολο στο σταμο, εκει που παιζει δεν τραβαει.

...αντε μην αρχισω με τσι διολοι μου!!!

#spiderman#

Ανώνυμος είπε...

oi perisoteroi pane sto gipedo mono kai mono gia na kakologisoun tin omada mas. apeksw ta vlepete ola eukola. sxoliazoun diaforoi pou den exoun idea apo mpala an tous tin dwsoun tha tin pane stin astuomia gia boba, osa kserei o stamos apo aeroplana kserete eseis apo mpala. asxolitheite me tin parti sas kai afiste ta paidia na voithisoun tin omada mas. ''no name''

Ανώνυμος είπε...

Η ομαδα ειναι φτιαγμενη απο ατσαλι γκολ δεν τρωμε με τιποτα παμε γερα ρεεεεεε

Ανώνυμος είπε...

Η ομαδα ειχε τρομερη θεληση για να παρει κατι καλο απο αυτο το παιχνιδι και δικαιωθηκε εστω κ στο 95.Απο τη στιγμη που ο Ελπιδοφορος-απο τις καλυτερες ομαδες αν οχι η καλυτερη που εχει περασει ποτε απο την εδρα μας- δεν καθαρισε το ματς ως οφειλε και μπορουσε, κατα την γνωμη μου παντα,αξιζουν πολλα συγχαρητηρια σε ολα τα παιδια που κυνηγησαν το αποτελεσμα μεχρι τελους.Σαν αποτελεσμα θα ηταν σπουδαιο αν ειχες καλυτερη συγκομιδη βαθμων εως τωρα αλλα το γεγονος οτι εγινε απεναντι στην συγκεκριμενη ομαδα και με την αναλογη αποδοση σε γεμιζει δυναμη και αυτοπεποιθηση για την συνεχει.Κατι που κοντευε να χαθει.Καλη συνεχεια.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΠΑΙΝΤΕΡΜΑΝ ΝΟΜΙΖΩ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΣΤΟΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ Π.Χ. ΕΝΑΝ ΣΤΥΛΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΛΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΟΥΣΟΥΝΗ.
ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ 7 ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΜΠΕΡΟ

Ανώνυμος είπε...

Ετσι οπως παιζει ο Πανναξιακος δεν ειναι ο επιθετικος που του λειπει πιο πολυ.Του λειπει το χαφ που κανει και αμυνα και επιθεση.Κανεις απο αυτους που εχει χρησιμοποιησει και πιθανως που διαθετει δεν εχει αυτα τα προσοντα.Γι αυτο θεωρω οτι ο Σταμος μην εχοντας βοηθεια στο δημιουργικο κομματι εχθες απο τους πισω του, καταφερε πολλες φορες μονος του -κι ας φαινονταν απ εξω οτι κανει καταχρηση-να βγαλει την ομαδα μπροστα,να κερδισει φαουλ,να δημιουργησει μονος του ευκαιρια απεναντι σε πολυ υπολογισιμους αντιπαλους.Ποτε δεν κρυφτηκε και πηρε πρωτοβουλιες.Μ ενα τετοιο χαφ λοιπον και το επιθετικο σου χαφ-στην προκειμενη ο Σταμος-θα παταει πιο πολυ περιοχη και δεν θα εχεις το Σουσουνη μονιμα να παλευει με 2 και 3 και δινεις και στον προπονητη περισσοτερες επιλογες να φτιαξει την ομαδα του και πριν το παιχνιδι και κατα την διαρκεια του.
ΥΓ.Δεν ειμαι φιλος του Σταμου,ουτε καν το ξερω το παιδι.

Ανώνυμος είπε...

ρε μια γκρινια...ρε παιδια ολοι θα κρι8ουν στο τελος και ο προπονητης και οι παιχτες και η διοικηση.και μην ξεχναει κανεις αυτοι βαζου τα περισσοτερα λεφτα και αυτοι κανουν κουμαντο.η ομαδα δειχνει να ανεβαινει χρονος υπαρχει αρκει να υπαρχει ηρεμια...

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 1ΟΥ ΓΥΡΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 4Η-5Η. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ.

Ανώνυμος είπε...

ENA BOURDELO EINAI O PANNAXIAKOS TELOS!!!
KAI MIA OMADA NA PESEI STO TELOS AYTH THA EINAI O PANNAXIAKOS.

Ανώνυμος είπε...

eisai karagiozhs...kai megalos malista..asxoliste me to tabli tou stamou...ton zele tou paidiou...pou pinei kafe...me poion pinei kafe...kai den asxoliste me thn omada...eiste antipanaxiakoi..anti na poume synxaritiria sta paidia pou paiksane sta isia kai me to parapano thn kai kala kaliterh omada tou omilou gkriniazete..eleos re mages...ti allo tha kanete...tetoies 3-4 den tous xreiazomaste ...eyxaristoume...o stamos einai poli kalos paixths kai to basiko einai oti sta duskola den krubete...zhtage thn mpala kai prospathouse na kanei paixnidi...apo exw einai ola eukola...kai to poio eukolo einai na kathgoreis megale!!!!###paularas###

Ανώνυμος είπε...

aaaaaaaaa.....kai oso gia ton filathlo tou elpidoforou...na ksereis oti oi naxiotes tha einai polloi perissoteroi mesa sto ghpedo sas apo tous florous ths kifisias!!!!!kai as pesoume kathgoria pou den to nomizw....(fantasou na pigainame gia anodo th tha ginotan...1000 tha eimastan sta ektos!!!)###paularas###

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΝΑ ΜΗΝ!!! ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΣΤΑΜΟΣ? ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΛΕΝΕ. ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΙ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ? ΣΤΑΜΟ !!! ΑΥΡΙΟ ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙ ΩΡΑ ΘΑ ΠΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΛΑΣΕΙΣ, ΠΟΤΕ ΘΑ Γ...... ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΟΥΝ. ΡΕ ΒΛΑΚΕΣ ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΩΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΧΕΣΕΙ Ο ΣΤΑΜΟΣ? ΡΕ ΓΙΑ ΚΟΙΤΑ ΜΕ ΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.........

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙ.
Ο ΣΤΑΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΡΜΑΝ ΣΤΟ ΕΣΚΟΜΠΑ.
ΚΑΙ Ο ΣΚΟΥΝΑΣ ΘΑ ΜΠΑΡΚΑΡΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ANTE RE ME TON ASXETO TO STAMO POY TON KANATE KAI MESSI, ME TON AMPALO
ELEOS

Ανώνυμος είπε...

πουσαι στεφανε;;; με σενα η ομαδα πεταγε.