Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Φιέστα και πάρτι για τον Πανναξιακό ΑΟΝ

Ο Πανναξιακός ΑΟΝ, άλωσε για δεύτερη φορά στη φετινή χρονιά τη Λάρισα, προσθέτοντας άλλη μια νίκη στο ενεργητικό του. Τα κορίτσια των Τουρσούγκα - Δερμάτη, αν και παίζουν δίχως κίνητρο και ουσιώδης στόχους τον τελευταίο καιρό δεν δυσκολεύτηκαν να καταβάλουν τον Φιλαθλητικό Λαρισαϊκό με 1-3 σετ κατακτώντας και μαθηματικά την 3η θέση της βαθμολογίας στην Α2. Χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, θα είναι και το επόμενο ματς στο κλειστό του ΔΑΚ κόντρα στους Ίωνες, το οποίο όμως είναι ξεχωριστό, καθώς αποτελεί το αποχαιρετιστήριο ματς του Πανναξιακού μπροστά στο κοινό του για τη φετινή περίοδο, στην προτελευταία αγωνιστική πριν το τέλος των φετινών υποχρεώσεων. Σε μια αναμέτρηση φιέστα, η ομάδα της Νάξου αναμένεται να προσφέρει για μια ακόμα φορά πλούσιο θέαμα, ενώ θα υπάρχουν αρκετές εκπλήξεις και δώρα για τους φιλάθλους που θα παραβρεθούν για να χειροκροτήσουν την προσπάθεια μιας επιτυχημένης χρονιάς, που έφερε τον νεοφώτιστο Πανναξιακό μια ανάσα από την άνοδο στην Α1. Θα είμαστε όλοι στο ΔΑΚ, το απόγευμα του Σαββάτου στις 18.30, για να επιβραβεύσουμε αθλήτριες, προπονητές, Δ.Σ. και όλο το team του συλλόγου, που παρουσίασαν φέτος μια τόσο ανταγωνιστική ομάδα που μας έκανε υπερήφανους με ...
τις επιδόσεις της, ενώ παράλληλα έβαλε τις βάσεις για ακόμα μεγαλύτερα πράγματα την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Λίγες ώρες αργότερα, η φιέστα μεταφέρετε στο Escoba, στο πάρτι του συλλόγου για το κλείσιμο μιας επιτυχημένης χρονιάς.  Την βραδιά θα συντροφεύσουν με τις μοναδικές μουσικές τους δυο κορυφαίοι DJ της Νάξου:

Δημήτρης Κάτσαρης
(ξένο πρόγραμμα)
Κώστας Χατζόπουλος (Ελληνικό)

Σας περιμένουμε να γιορτάσουμε μαζί το κλείσιμο μιας πετυχημένης αθλητικής χρονιάς.

Ώρα έναρξης 23.00
Είσοδος 5 ευρώ


ΥΓ. Οι παίκτριες του Πανναξιακού καλούνται να τελειώσουν το ματς με 3-0 σετ και σε χρόνο ντε-τε.
Στις 20.30, έχουμε την ώρα της γης ... και αν γίνει καμιά μαλακία και το ματς πάει 3-2 ... κινδυνεύει να καταστραφεί ο πλανήτης!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

xxaaxaxaxaxxaxaxaaxa to ysterografo einai ola ta lefta!

Ανώνυμος είπε...

axaxaxxaxa symfwnw....wraios o bilis

theloume kai ena afierwma sto volley gia to ti meli genesthe tou xronou