Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΡΟΥ

Βασικό θέμα συζήτησης στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ήταν η έγκριση των οριστικών μελετών για την αναβάθμιση του παραλιακού μετώπου Παροικιάς, του Αγροκηπίου και του αλσυλλίου Εκατονταπυλιανής.
Για μια ακόμα φορά επιβεβαιώθηκε η περιφρόνηση και η υποτίμηση του λαϊκού παράγοντα και των φορέων του, η αγνόηση της επιστημονικής κοινότητας του νησιού, η αλαζονική συμπεριφορά του Δημάρχου και μέρους συμβούλων της πλειοψηφίας.

Για μια ακόμα φορά στην απαίτηση της Λαϊκής Συσπείρωσης να εκφράσουν άποψη οι κάτοικοι και οι φορείς τους, για τη πόλη που ζουν, εργάζονται και μεγαλώνουν τα παιδιά τους, θεωρήθηκε από τον Δήμαρχο, λαϊκισμός.

Οι προτεινόμενες  παρεμβάσεις, εκτός αυτών στο Αγροκήπιο και το Αλσύλλιο της...
Εκατονταπυλιανής που κρίνονται ήπιες και επιδέχονται βελτιώσεις, αν δεν αποτελούν προσχεδιασμένη επιλογή υποβάθμισης της Παροικιάς, τότε αποτελούν σίγουρα εγκληματική αδιαφορία για το μέλλον της.

Η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου είναι καταδικασμένη στη συνείδηση των κατοίκων της Παροικιάς και όπως πάρθηκε από κάθε άποψη διάτρητη.

  • Έστω και τώρα καλούμε τη Δημοτική Κοινότητα Παροικιάς να προκαλέσει λαϊκή συνέλευση για να αποφασίσουν οι κάτοικοι για τη πόλη τους. Για το λόγο αυτό στην αυριανή συνεδρίαση της Δ.Δ. Παροικιάς θα παρευρεθεί ο Δημοτικός Σύμβουλος Κ.Ροκονίδας.

  • Καλούμε τους κατοίκους της Παροικιάς να αντιδράσουν οργανωμένα στα σχέδια υποβάθμισης της πόλης.

Πάρος 29-3-2012


ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: