Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Κάνουν έξωση στο ΠΑΣΟΚ!

Αφού κανείς δεν ασχολείται προεκλογικά με το ΠΑΣΟΚ, ο ιδιοκτήτης των γραφείων της Ιπποκράτους, τους απειλεί με έξωση, αφού έχουν να πληρώσουν από Πρωθυπουργίας ΓΑΠ…
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνθρωπος πήρε κάποια χρήματα και πολλές υποσχέσεις όταν ανέλαβε ο Βενιζέλος και «απελευθερώθηκε» η δόση του 2012 (τα κόμματα δεν έχουν πάρει ακόμη την τελευταία δόση του 2011). Όμως από τότε οι υποσχέσεις για σταδιακή αποπληρωμή έμειναν λόγια, έχουν περάσει 3 μήνες, τα ενοίκια δεν έχουν πληρωθεί και τα οφειλόμενα έφθασαν στο παλαιό ύψος.
Το πρόβλημα θα γίνει οξύτερο αν επιβεβαιωθούν τα γκάλοπ που δίνουν το ΠΑΣΟΚ κάτω από...
το 15%, διότι θα μειωθεί η κρατική χρηματοδότηση κατά τα 2/3 σε σχέση με την υφιστάμενη – άσε που μετά τις εκλογές θα υπάρξει μείωση της χρηματοδότησης στα κόμματα…
Στο γραφείο του Βενιζέλου αντιμετωπίζουν το ενδεχόμενο της μετακόμισης σε άλλα γραφεία, ενδεχομένως στην Χ. Τρικούπη, παρά τους συμβολισμούς που θα δημιουργήσουν. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι και στους εργαζόμενους στο ΠΑΣΟΚ υπάρχουν μεγάλες οφειλές…
Εκτός κι αν γίνεται κάποιο πείραμα στο ΠΑΣΟΚ, με το οποίο θέλουν να βρεθούν κοντά στις συνθήκες που διαβιεί ο λαός…
Έπεσαν τα φράγκα στις Τράπεζες και το Χρηματιστήριο τρελάθηκε. Προς στιγμήν υπήρξε η εντύπωση ότι οι επενδυτές προεξοφλούσαν την εκλογική νίκη Τσίπρα.
Επειδή είναι δύσκολο έως αδύνατο να μας βγάλει ο ΣΥΡΙΖΑ από το ευρώ και το ΝΑΤΟ, μπορεί να ξεκινήσει την επανάσταση απαγορεύοντας διά νόμου τη συμμετοχή μας στη Eurovision, καταγγέλλοντας παράλληλα την ΕΡΤ που τη στηρίζει…
Θα βαθμολογηθεί κανονικά το επίμαχο θέμα Γ4 της Φυσικής στις Πανελλήνιες εξετάσεις.
Το περίεργο είναι ότι ο Καμμένος δεν έβγαλε ανακοίνωση, με την οποία δεν θα το αναγνωρίζει…

Η φωτογραφία είναι άσχετη με το θέμα, αλλά είναι ωραία
Όλα γίνονται από τη στιγμή μάλιστα  που πρόγονοι μας σύμφωνα με μια νέα επιστημονική έρευνα είναι οι γοργόνες. Ισχυρίζονται οι επιστήμονες ότι πίσω από τους θρύλους των ναυτικών ενδέχεται να υπάρχει αλήθεια.
Σύμφωνα με τη νέα θεωρία, λοιπόν, υπήρξε κάποτε στη γη ένα είδος προϊστορικού υδρόβιου πιθήκου που ζούσε στη θάλασσα και έμοιαζε πάρα πολύ με αυτό που έχουμε σήμερα στο μυαλό μας ως «γοργόνες».
Το επόμενο ερώτημα στο οποίο πρέπει να απαντήσει η εξελικτική θεωρία είναι πως από τις γοργόνες καταλήξαμε στον Πάγκαλο, ο οποίος έχει πέντε μέρες να μιλήσει και τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ κόλλησαν…
Πήγε λίγο να βοηθήσει η Λαγκάρντ, την έφαγαν τη γυναίκα…
Για όλα όμως φταίνε οι Γερμανοί μισθωτοί, οι οποίοι θα πάρουν και αυξήσεις. Αλλά τι να τα κάνουν τα λεφτά οι ξενέρωτοι; Οι γιατροί θα τους τα φάνε…
Μας σνομπάρουν κιόλας και δεν έρχονται για τουρισμό. Έτσι ξεθαρρεύτηκαν οι Άγγλοι και αναμένονται κατά χιλιάδες…
Βάσει ερευνών το 46% των Γερμανών δηλώνουν όλο και περισσότερο ανίκανοι να χαρούν οτιδήποτε λόγω του καθημερινού άγχους. Το 55%, των νεότερων, έχουν φτάσει στο σημείο να μην μπορούν να απολαύσουν το φαγητό, το αλκοόλ, τις διακοπές αλλά και το σεξ.
Σημαντικά έχει επηρεάσει τη ζωή των Γερμανών, πάντως και η κρίση, αφού νιώθουν ότι καταπιέζονται ιδιαίτερα από αυτή αφού «νιώθουν ότι πρέπει να σηκώσουν όλους στις πλάτες τους».
Έτσι αισθάνεται κι ο Πύρρος στο ΠΑΣΟΚ, αλλά δεν το κάνει θέμα…
Χαρακτηριστικό της πολύπλευρης κρίσης στη χώρα μας είναι δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα», το οποίο αναφέρει ότι στο αρχείο του Άκη εντοπίστηκε έγγραφο της αντιπροσωπείας Mercedes με τεχνικά χαρακτηριστικά πολυτελούς τζιπ. Πάνω στο έγγραφο της εταιρίας υπάρχουν ιδιόχειρες σημειώσεις με τα επιπλέον αξεσουάρ που απαιτούσε το ζεύγος Τσοχατζόπουλου, όπως DVD player και στα πίσω καθίσματα, ασύρματο τηλέφωνο και Bluetooth, κουρτίνες στα παράθυρα και ψυγείο στο πορτ μπαγκάζ.
Ιδού που έχετε οδηγήσει τη χώρα άπληστοι Γερμανοί. Κοτζάμ Άκης και δεν τόλμησε να ζητήσει ως αξεσουάρ μια ντουζέρια, μια πολυκαφετιέρα, ένα μπάρμπεκιου και ένα τζακούζι.
Απελπισμένος, οδηγήθηκε μόνος του στις φυλακές. Θα βγει όταν βγάλετε στην αγορά κάποια έκδοση τζιπ της προκοπής…
Σε «προγραμματικές» δηλώσεις προέβη  η διάσημη πορνοστάρ Σάρα Τζέι, η οποία υποσχέθηκε σε διακόσιες χιλιάδες διαδικτυακούς φίλους της στοματικό έρωτα αν οι Μαϊάμι Χιτ  πάρουν το πρωτάθλημα στο ΝΒΑ.
Αν δεν τα καταφέρνει το «γατάκι» ο Λε Μπρον, να του στείλουμε Πρίντεζη και Παπανικολάου, που ξέρουν από «κούπες»
Πάντως, αν δεν τους λέει «πίπες», η τύπισσα είναι η χαρά του follower…
Και να μην τα καταφέρει με όλους, η καλή πρόθεση μετράει…
M.O.

Δεν υπάρχουν σχόλια: