Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Η Αθηνά Ωνάση στη Νάξο;

Aπό χθες στη Νάξο όλοι συζητούν για τη θαλαμηγό που έδεσε στο λιμάνι της Αγ. Αννας και μάλιστα πολλοί είναι αυτοί που λένε ότι σε αυτήν επιβαίνει η Αθηνά Ωνάση.
 Η χρυσή κληρονόμος έχει πραγματοποιήσει τα τελευταία χρόνια σύντομες επισκέψεις στη χώρα μας μαζί με τον σύζυγό της, Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτα, και οι επισκέψεις αυτές είχαν...
άμεση σχέση με το άθλημα στο οποίο διαπρέπουν και οι δύο, την ιππασία. Η τελευταία φορά που η -27χρονη σήμερα- Αθηνά Ωνάση ταξίδεψε στην Ελλάδα ήταν πριν από πέντε χρόνια, με αφορμή το Γκραν Πρι Ιππασίας αφιερωμένο στη μνήμη της μητέρας της, Χριστίνας Ωνάση, ωστόσο οι τελευταίες της διακοπές στη χώρα ήταν μαζί με τον πατέρα της, Τιερί Ρουσέλ ,και τα αδέρφια της, πριν από 15 χρόνια -είχε μάλιστα επισκεφτεί και τον Σκορπιό.
Φέτος, η Αθηνά και ο σύζυγός της, Ντόντα, με τα δύο του παιδιά, προγραμμάτιζαν τις διακοπές τους γύρω στα τέλη Αυγούστου και μάλιστα η Αθηνά είχε εκμυστηρευτεί σε φίλους της ότι ένας από τους σταθμούς τους θα ήταν και η Ελλάδα καθώς ήθελε πολύ να επισκεφτεί τον Σκορπιό!
 Τώρα μένει να επιβεβαιωθεί αν όντως η θαλαμηγός που συζητάνε από χθες όλοι οι κάτοικοι της Νάξου ανήκει  στη διάσημη κληρονόμο.

yupiii 

Δεν υπάρχουν σχόλια: