Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

Η VIP παρέα του Κορυδαλλού κάνει Χριστούγεννα!

Γούρια για τις σωφρονιστικές υπαλλήλους και τσάντες με τρόφιμα, είδη ατομικής υγιεινής και ρούχα για τα μωρά των συγκρατουμένων της μοιράζει η Βίκυ Σταμάτη στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού...
Η σύζυγος του Ακη Τσοχατζόπουλου, ως άλλος Άγιος Βασίλης, εδώ και καιρό έχει πάρει υπό την προστασία της αρκετές κρατούμενες, καλύπτοντας οικονομικά τα ψώνια πολλών εξ αυτών από το κυλικείο της φυλακής και προμηθεύοντάς τες με τρόφιμα και άλλα είδη.
Ωστόσο, η εμμονή της για την προσωπική της εμφάνιση και η διαπιστωμένη μικροβιοφοβία της δεν έχουν αλλάξει στο παραμικρό. Συνεχίζει την υγιεινή διατροφή, ενώ πλέον έχει επιβάλει την...
άφθονη χρήση απολυμαντικών στους κοινόχρηστους χώρους.

Το πνεύμα των γιορτών, πάντως, δεν φαίνεται να έχει αγγίξει τις γυναίκες της οικογένειας Τσοχατζόπουλου, καθώς η «θανάσιμη» αντιπάθεια της Βίκυς Σταμάτη για την κόρη του Ακη Τσοχατζόπουλου, Αρετή, αναγκάζει τις σωφρονιστικές υπαλλήλους να λαμβάνουν μέτρα προκειμένου να αποφευχθεί ακόμα και τυχαία συνάντησή τους στον ίδιο χώρο.

Ρεβεγιόν επωνύμων

Από τα χλιδάτα στέκια του Κολωνακίου, τα λαμπερά «σουαρέ» στις ολοφώτιστες βίλες των βορείων και νοτίων προαστίων και τα εξεζητημένα πάρτι κεντρικών ξενοδοχείων, φέτος το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων θα είναι σε σχέση με το παρελθόν λιτό και… στενάχωρο.

Για πρώτη φορά θα γιορτάσουν, αναγκαστικά, στον ίδιο χώρο ο άλλοτε κραταιός υπουργός του ΠΑΣΟΚ Ακης Τσοχατζόπουλος, ο «βασιλιάς» της κοσμικής Αθήνας Λάκης Γαβαλάς, ο «εμβληματικός» ποδοσφαιρικός παράγοντας Μάκης Ψωμιάδης, οι μπον βιβέρ ιδιοκτήτες των εταιρειών Energa και Hellas Power, ο πρώην γενικός γραμματέας Εξοπλισμών Γιάννης Σμπώκος και ο άλλοτε ισχυρός άνδρας της Θεσσαλονίκης Γιώργος Σαχπατζίδης. Στο ρεβεγιόν στη... VIP πτέρυγα οι πανάκριβες σαμπάνιες δεν θα ρέουν άφθονες, ωστόσο το εορταστικό μενού δεν θα είναι από το… καζάνι της φυλακής. Σακούλες με γλυκά και άλλα τρόφιμα αναμένεται να καταφθάσουν από συγγενείς, ενώ δόθηκαν και ειδικές παραγγελίες στο μίνι μάρκετ των φυλακών.

Με την ανάμνηση των φανταχτερών εξόδων, των ολονυχτιών στα κέντρα διασκέδασης και των ταξιδιών με ιδιωτικά λίαρ τζετ στην Κωνσταντινούπολη καθώς και σε άλλους εξωτικούς προορισμούς θα κάνει Χριστούγεννα το άλλοτε golden boy της υψηλής αθηναϊκής κοινωνίας Βασίλης Μηλιώνης. Ο πρώην ιδιοκτήτης της Hellas Power θα περιοριστεί φέτος στο μίζερο «εορταστικό πρόγραμμα» του ψυχιατρείου των φυλακών Κορυδαλλού, όπου νοσηλεύεται από την πρώτη ημέρα της προφυλάκισής του.



VIP news 

Δεν υπάρχουν σχόλια: