Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

''Με σβηστές τις μηχανές'', ο Πανναξιακός νίκησε 3-0 το Διαγόρα

Χωρίς να ιδρώσει ο Πανναξιακός, πήρε το εύκολο τρίποντο κόντρα στην ομάδα του Διαγόρα και παραμένει σταθερά στη 2η θέση της βαθμολογίας, ένα μόλις πόντο πίσω απ' τον Ιωνικό, που σκόνταψε σήμερα στο Πέραμα (2-2) σε ένα ακόμα Πειραϊκό ματς, που σημαδεύτηκε από εκτεταμένα επεισόδια, τραυματισμούς και συλλήψεις...

Το ματς
Με τον Γρηγόρη Τόσκα στον πάγκο (λόγω ίωσης) και τον Γιώργο Πετρόπουλο σε ρόλο στόπερ παρατάχθηκε ο Πανναξιακός στον αγωνιστικό χώρο, απέναντι στο Διαγόρα που είχε στη σύνθεση του 9 μικρούς!
Ο Κώστας Δερμιτζάκης με όμορφη προσπάθεια, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γιακούμαρου στο 19' βάζοντας μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους στην καλύτερη στιγμή του 1ου ημιχρόνου, με τον Πανναξιακό να έχει την υπεροχή και κάποιες μικροευκαιρίες να διευρύνει το σκορ.
Στην επανάληψη (και υπό το φως των προβολέων), η ομάδα του Γιώργου Βλαστού πέτυχε το 2-0 στο 60' με τον Παντελή Αθανασίου (να πετυχαίνει γκολ κόντρα στην ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά) και τον Κώστα Δερμιτζάκη να κλείνει το σκορ στις καθυστερήσεις από υπέροχη ασίστ του Τζορμπατζάκη από αριστερά.
Κορυφαίος για τον Πανναξιακό ο Πετρόπουλος που πήγε περίφημα στα νέα του καθήκοντα, με τους Σταυρόπουλο, Τερόλη, Αριανούτσο, Αθανασίου, Τζορμπατζάκη να τον ακολουθούν σε απόδοση.
Η μητέρα των μαχών
Ο Πανναξιακός παει την επόμενη αγωνιστική στη Νίκαια να αντιμετωπίσει τον Ιωνικό, στο μεγαλύτερο ματς της αγωνιστικής (αν όχι του πρωταθλήματος). Η ομάδα του Γιώργου Βλαστού, δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα (προς το παρόν τουλάχιστον) και θα επιδιώξει να πάρει το θετικό αποτέλεσμα που θα τον καταστήσει φαβορί στη συνέχεια για την κατάληψη της 1ης θέσης.
*Δείτε τι δήλωσε για το ματς, ο κορυφαίος του Πανναξιακού σήμερα Γ. Πετρόπουλος
*Πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή, στη μνήμη του Στυλιανού Φλεριανού (πατέρα του προέδρου του Πανναξιακού) που έφυγε από τη ζωή πριν μερικές ημέρες.
*Τυχερός της κλήρωσης για το scooter o E.B.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (ΒΛΑΣΤΟΣ) Θέμελης, Κατσάνης, Τζωρμπατζάκης, Σταυρόπουλος, Πετρόπουλος, Αριανούτσος, Καρούσης (Χαμηλοθώρης), Αθανασίου (Μπανακάκης), Κεμαβόρ (Μπονιάκος), Δερμιτζάκης, Τερόλης.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (ΡΟΥΤΖΙΕΡΗΣ) Γιακούμαρος, Κενενούνης, Χατζηπέτρος, Καραγεωργίου, Κετσές, Πατούχος (Λάππας), Μπαούρης (Κωνσταντινίδης), Μαριεττάκης, Ιμπεραλλιλάι, Επιφάνης, Μπάρδης (Καραγιάννης Ι.)

Δεν υπάρχουν σχόλια: