Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

''Στα μαχαίρια΄΄ Μητρόπολη Παροναξίας και Πνευματικό κέντρο Κωμιακής με αφορμή την αίθουσα...

Εξώδικο απ' την εκκλησία - Αντιδράσεις στην Κωμιακή

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Καταγγέλλουμε την αυθαίρετη, προκλητική και αυταρχική κίνηση της εκκλησίας να στείλει εξώδικο (επισυνάπτεται) στο Διοικητικό Συμβούλιο  του Πνευματικού Κέντρου, με το οποίο  ζητάει εντός τριών ημερών να παραδώσει  το κλειδί της αίθουσας.
Να επισημάνουμε ότι την ίδια στιγμή που ο μητροπολίτης παροναξίας καλούσε στη ραδιοφωνική εκπομπή  του Μεσόγειος και τη Ρούλα  Μπράουν –με δήθεν καλή πρόθεση- όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να συζητήσουν για να βρεθεί λύση, ταυτόχρονα είχε...
δρομολογήσει την εξώδικο διαδικασία.
Το ΔΣ δηλώνει ότι το Πνευματικό Κέντρο ανήκει στους κωμιακίτες και  τη διαχείριση έχει το εκάστοτε Διοικητικό Συμβούλιο.
Όποια επιβουλή και όποια προσπάθεια –όπως αυτή της εκκλησίας- θα βρει απέναντι σύσσωμη την τοπική κοινωνία.



                                              Το εξώδικο










 ΤΟΔΣ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΡΩΝΙΔΑΣ ΚΑΛΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΩΜΙΑΚΙΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 7:00 μμ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΜΑΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ -ΕΞΩΣΗ- ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ.

Για το Δ.Σ:

 Ο πρόεδρος                                                                                        Η γραμματέας
Αντώνης Αλιμπέρτης                                                                          Ιωάννα Κορρέ



Κωμιακή 26/2/2013

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εσεις εκει στην κωμιακη δεν εχετε με τι αλλο να ασχολειθειτε μονο να πολεματε την εκκλησια. αντε να παιξετε κανα τουμπακι γιατι εχετε καταντησει γραφικοι πια!! ελεος!!!

Ανώνυμος είπε...

Όπου το προδοτικό,ανθελληνικό και κατάπτυστο ΚΚΕ ανακατεύεται μόνο μίσος και διχασμός φυτρώνει. Μπορούν αυτοί οι έξαλλοι ανεγκέφαλοι που παράγουν πολιτισμό στην Κωμιακή, που στην ουσία στρατολογούν μέλη, να απαντήσουν στα ακόλουθα ερωτήματα;
1ον ερώτημα: Ποιος έχει τίτλους ιδιοκτησίας του κτιρίου του Πνευματικού Κέντρου;
2ον ερώτημα: Στο καταστατικό του Πνευματικού Κέντρου αναφέρεται ως περιουσία του το κτίριο που διεκδικεί σήμερα;
3ον ερώτημα: Αν δεν αναφέρεται στο καταστατικό η περιουσία, με ποιες νόμιμες διαδικασίες και σε ποια απολογιστική περίοδο και με τι κεφάλαια αποκτήθηκε το περιουσιακό στοιχείο που διεκδικεί;

Ανώνυμος είπε...

Ξεφτυλισμένοι Κωμιακίτες!Ελεηνοί! Παλιό κουμούνια! Μόνο εσείς θα μπορούσατε να συμπεριφερθείτε έτσι!Κατά της εκκλησίας, ΑΘΕΟΙ!Μην τα παρατάς δέσποτα, μην τους αφήνεις... μην κάνεις πίσω για 5 ΑΛΗΤΕΣ!!! Είμαστε άλλοι 19.995 κάτοικοι, που είμαστε κοντά σου, και σε πιστεύουμε και σ' εμπιστευόμαστε! Εξωρίστε αυτούς τους 5... είναι η ντροπή του νησιού μας, του νησιού που μεγαλώσαμε και ζήσαμε τόσα πολλά!