Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΡΩΝΙΔΑΣ

Θέμα: Ιδιοκτησιακό καθεστώς της αίθουσας του Πνευματικού Κέντρου
Με αφορμή τα όσα γίνονται και λέγονται το τελευταίο διάστημα σχετικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς της αίθουσας του Πνευματικού Κέντρου, το ΔΣ με απόφασή του γνωστοποιεί τα εξής:
Το Πνευματικό Κέντρο έγινε  με προσφορές και προσωπική εργασία  των κωμιακιτών, από την ανάγκη να υπάρχει ένας πολιτιστικός χώρος στο χωριό.
Θεωρούμε ότι ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους Κωμιακίτες και από κανένα ΔΣ δεν έχει...
αμφισβητηθεί αυτό.
Όπως ρητά αναφέρει το καταστατικό, υπεύθυνο για τη διαχείριση και την  περιουσία του Πνευματικού Κέντρου  είναι το εκάστοτε Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο απολογείται στη γενική συνέλευση και σε όλους τους Κωμιακίτες.
Κανένα ΔΣ από την ίδρυση του συλλόγου και την επικύρωση  του καταστατικού του το 1983, δεν  έχει αρνηθεί σε κανένα φορέα να κάνει κάποια εκδήλωση, ή άλλες  δράστηριότητες στην αίθουσα, πάντα με την έγκριση και την ευθύνη του εκάστοτε Διοικητικού Συμβουλίου.
Καλούμε όλους τους φορείς να πάρουν θέση για το θέμα και τα μέλη και όλους τους Κωμιακίτες να στηρίξουν την απόφαση του ΔΣ του Πνευματικού Κέντρου.




Σας καλούμε  να γλεντήσουμε όλοι μαζί, στην αίθουσα  του Πνευματικού Κέντρου, με τις αποκριάτικες εκδηλώσεις μας
  • την τσικνοπέμπτη 7 Μαρτίου, με καλό κρασί, μεζέδες και παραδοσιακή μουσική. 
  • την Κ. Δευτέρα με νηστήσιμα και τζαμπουνοντούμπακα


Για το ΔΣ:

Ο πρόεδρος                                                                          η γραμματέας
    Αλιμπέρτης Αντώνης                                                                    Κορρέ Ιωάννα

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πρωτοφανές, ο Σεβασμιότατος αντιπαρατέθηκε σήμερα από ραδιοφώνου με τα στελέχη του Πνευματικού Κέντρου Κωμιακής για τα κλειδιά της αίθουσας που είναι λέει δική του. Και είναι δική του επειδή ο παπάς της Κωμιακής το 1977, που είχε μαζέψει λεφτά για το χτίσιμο της αίθουσας, είχε υποβάλει αίτηση στον Δεσπότη για να του εγκρίνει τη διάθεση των χρημάτων αυτών στις δαπάνες για το χτίσιμο της αίθουσας. Όποιος δηλ. έβαλε χρήματα για την αίθουσα έχει μερίδιο στην ιδιοκτησία, όπως ο Σύλλογος Κορωνίδας, η Κοιν΄τοτητα, η Νομαρχία κ.λπ.

Ανώνυμος είπε...

Ο Δεσπότης όπως όλοι έχουν σβήσει την Κωμιακή από το χάρτη. Απόδειξη ότι με το ζόρι έρχεται στο χωριό, καμιά φορά, της Θεοσκέπαστης. Για τον εκκλησιασμό των ανθρώπων δεν τον ενδιαφέρει. Τα κλειδιά του Πνευματικού Κέντρου θέλει μόνο και αυτό από καπρίτσο και για να ικανοποιήσει κάποιον από το εκκλησιαστικό συμβούλιο. Άραγε έχει σκεφτεί σε ποιόν ανήκει η κάθε εκκλησία και το κάθε Πνευματικό Κέντρο; Γιατί εμείς στην Κωμιακή θεωρούμε ότι και τα δυό είναι της Κωμιακής για την Κωμιακή. Αλλά δυστυχώς σε κάποιους δεν αρέσει και θέλουν να τα καταργήσουν.Γιατί Σεβασμιότατε βάζετε τους πιστούς σε τέτοια διλήμματα; έτσι θα φέρετε τους ανθρώπους στην εκκλησία; Η εκκλησία διδάσκει ότι τα υλικά αγαθα δεν εχουν καμία αξία. Ισχύει αυτό;