Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΦΩΤΟΕΞΟΡΜΗΣΗ

H Eλεύθερη Σπουδή Φωτογραφίας του Πειραϊκού Συνδέσμου οι Φωτοερευνητές και η φωτομάδα του ASH IN ART, σας προσκαλούμε να εγκαταλείψετε τους γρήγορους ρυθμούς της πόλης, τις εικονικές περιπλανήσεις στο διαδίκτυο, καθως και τα κάθε είδους στατικά “ταξείδια“ σας , και να αποδράσετε ψυχή τε και σὠματι το Τριήμερο Καθαρής Δευτέρας 16+17+18 Μαρτίου 2013 στα πανέμορφα Γιάννενα και τα αγέρωχα Ζαγοροχώρια για αποτυπώσεις φρέσκων στιγμων και μοναδικών τόπων...

                                    ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΩΡΑ 07.30 απο το καφε Γρηγόρης-Καραίσκου 117 Πλατεία Κοραή στο κέντρο του Πειραια.

ΠΡΩΤΗ ΓΡΗΓΟΡΗ ΣΤΑΣΗ στην περιοχή Κιάτου.

Μέσω της γέφυρας ΡΙΟΥ- ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ φτάνουμε Αμφιλοχία για προαιρετικό γεύμα η βόλτα κι απαραίτητη φωτογράφιση……… ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ για τα Γιάννενα με ενδιαμεση σύντομη στάση στο ονομαστό γεφύρι της Αρτας.Αφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο νωρις το απόγευμα.
Συνάντηση στην Υποδοχή του ξενοδοχείου για σύντομη εισήγηση πανω στη νυχτερινη φωτογραφία και εναρξη ΝΥΧΤΕΡΙΝΗΣ ΦΩΤΟΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΗΣ στην πόλη.



ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΜΑΡΤΙΟΥ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΩΡΑ 9:00
ΠΡΩΤΗ ΣΤΑΣΗ ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ και σύντομο περπάτημα για το ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ με την καταπληκτική θέα στη χαράδρα του ΒΙΚΟΥ.
ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΤΑΣΗ ΒΡΑΔΕΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ 20 ΛΕΠΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΠΕΛΟΗ – Μετά απο σύντομη εισήγηση ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΠΙΟΥ και τις απαραίτητες λήψεις ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ για γεύμα στο ΔΙΛΟΦΟ .
Μετα απο μια σύντομη στάση στους ΚΗΠΟΥΣ- μονο για λήψη της καταπληκτικής γέφυρας-φτανουμε στο Τσεπέλοβο με το μοναδικό τετράτοξο γεφύρι.
Επιστροφή στα Γιάννενα αργα το απογευμα για να δούμε και να φωτογραφίσουμε τις Τζαμάλες –τοπικό αποκριάτικο εθιμο.

ΚΑΘΑΡΗ ΔΕΥΤΕΡΑ
Πρωινό ελεύθερο και προαιρετική επίσκεψη στο ΚΑΣΤΡΟ και το ΝΗΣΑΚΙ.
Αναχώρηση για Αθήνα ωρα 16.00



Oλοι οι φωτογραφόφιλοι και οι φίλοι τους ειναι ευπρόσδεκτοι

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ-ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΘΕΣΕΩΝ :Κίμων Αξαόπουλος 2102913102 6932305880 kimon@otenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: