Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Ο Παπανδρέου παραδέχθηκε ότι τα έκανε... μαντάρα! (Βίντεο)

Η επιμονή ένος Έλληνα φοιτητή του πανεπιστήμιου Columbia ανάγκασε τον πρώην πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου, να ζητήσει συγγνώμη και να παραδεχθεί ότι τα έκανε... μαντάρα. 
Κατά τη διάρκεια της διάλεξης του στο εν λόγω Πανεπιστήμιο, ο Γιώργος Παπανδρέου, δέχθηκε τα πυρά ενός φοιτητή, ο οποίος τον πίεσε να παραδεχθεί ότι έκανε λάθος στην πολιτική του...  
«Είστε μέλος μιας ελληνικής δυναστείας. Ο πάππους σας ήταν πρωθυπουργός, ο πατέρας σας επίσης και μετά εσείς. Μιλάτε για μεταρρυθμίσεις από το 2008 και μετά. Αλλά κάτι πήγε λάθος στην Ελλάδα από το 1974 έως το 2008. Μπορεί να δουλεύαμε σκληρά αλλά ήμασταν αντιπαραγωγικοί και ο δημόσιος τομέας ήρθε να προσφέρει δουλειά οδηγώντας τη χώρα στη χρεοκοπία κι εσείς εξευρωπαΐσατε το πρόβλημα. Δε μπορείτε να μας πείτε ένα «mea culpa» πρώτα; Ενα τα κάναμε θάλασσα (σ.σ. we really screwed up η ακριβής του έκφραση). Σαν Ελληνας ντρέπομαι για όσα έχουν συμβεί κι εσείς είστε εκεί και μιλάτε για συνεργασία και μπλα μπλα μπλα...».
«Δεν διαφωνώ μαζί σου» είπε ο πρώην πρωθυπουργός και συνέχισε «Πραγματικά τα κάναμε μαντάρα στην Ελλάδα. Και αυτό είπα στην αρχή... Εχουμε ευθύνες, αλλά υπάρχουν και ευθύνες στην Ευρώπη, λιτότητα και μεταρρυθμίσεις δεν πάνε μαζί, το είχε πει και ο Γκέρχαρντ Σρέντερ».

Δείτε το βίντεο:.........


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: