Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Τα συγκλονιστικά στοιχεία της δημοσκόπησης της GRP

Συγκλονιστικά είναι τα στοιχεία* που προκύπτουν από την πανελλήνια έρευνα που διεξήχθη από την εταιρεία GRP, για λογαριασμό του RAMNOUSIA.COM
Στην πρώτη ερώτηση που αφορά την πρόθεση ψήφου, το συμπέρασμα που προκύπτει είναι το ποσοστό των Ελλήνων με σύνδρομο down, ξεπερνά το 45,2%.
Ηλιθιότερος αρχηγός κόμματος, εμφανίζεται για ακόμη μια φορά ο Αντώνης Σαμαράς με ποσοστό άνω του 60%, ποσοστό που αυξάνεται σταθερά από τη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία της χώρας και έπειτα. Απόλυτος ηλίθιος, αναμένεται να γίνει τον...
Οκτώβρη του 2013, όταν το ποσοστό του θα ξεπεράσει το 80%, που ήταν και το ποσοστό που συγκέντρωσε ο Γιώργος Παπανδρέου στα μέσα του 2010.
Μεγάλη μάχη γίνεται, για την πρώτη θέση του ψυχασθενικότερου αρχηγού κόμματος, καθώς Ευάγγελος Βενιζέλος και Αντώνης Σαμαράς κονταροχτυπιούνται, με τον Ευάγγελο να κερδίζει στα σημεία.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, ο Ευάγγελος είναι κατά 62.9 ψυχασθενής, προηγούμενος κατά 5 ολόκληρες ποσοστιαίες μονάδες του Αντώνη Σαμαρά, που ακολουθεί με 57.9%. Στις κορυφαίες στιγμές του χονδροβαγγέλα, συγκαταλέγονται το “εγώ ως αυριανός αρχηγός εγώ”, το “απολύτως”, το “τι λέτε καλέ” στη βουλή, καθώς και το πρόσφατο “το Πασόκ είναι η γάτα”, ενώ αντίστοιχα, η “απογείωση” του 2014 και οι συνομιλίες με το Θεό, είναι τα δυνατά χαρτιά του Αντώνη.
Στην τρίτη θέση, με ένα απλό σύνδρομο διπλής προσωπικότητας, ο Φώτης ο Κουβέλης, ο άνθρωπος που καινοτόμησε σπάζοντας ένα ταμπού δεκαετιών, που ήθελε την αριστερά να είναι.. αριστερή.

Στην παράσταση νίκης, προηγείται για ακόμη μια φορά ο Αντώνης Σαμαράς και η Νέα Δημοκρατία με ποσοστό 53.5%, καθώς οι παραστάσεις του αρχηγού της κυβέρνησης, κερδίζουν κοινό σε Ελλάδα και εξωτερικό. Ακολουθεί κατά πόδας η αναξιωματική αντιπολίτευση και ο ΣΥΡΙΖΑ με ποσοστό 42%, του οποίου οι παραστάσεις πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο.
Εκνευριστικότερος, παραμένει για 40 συνεχόμενους μήνες, ο άνθρωπος-σειρήνα, ο Άδωνις Μανωλίδης Γεωργιάδης με το τρομακτικό 96,7%, να μην αφήνει περιθώρια ανταγωνισμού, ενώ ο ίδιος άνθρωπος, είναι και ο τηλεοπτικότερος μεταξύ των πολιτικών προσώπων της Ελλάδας. Σύμφωνα με τα στοιχεία της δημοσκόπησης, ο μέσος Έλληνας βλέπει τον Άδωνις στην τηλεόραση, περίπου 68 ώρες την εβδομάδα, δηλαδή 9.714 ώρες τη μέρα.
Δημοφιλέστερος μεταξύ των πολιτικών αρχηγών(;), είναι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης με ποσοστό 20.4%, ενώ ακολουθεί ο Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής με 18.2% και η ξανθιά κοπέλα που διαφημίζει το pretty bra, με ποσοστό 12.2%.

Στην ερώτηση “πως βλέπετε το μέλλον της Ελλάδας”, το 40% μας απάντησε “σίγουρα μας κάνεις πλάκα” το 33% ”μάλλον μας κάνεις πλάκα” το 12% ”πρέπει να μας κάνεις πλάκα” το 10% ”μήπως μας κάνεις πλάκα” και το 5% “έχεις όρεξη για πλάκα”;
Τέλος, σε ερώτηση σχετικά με το ποσοστό της λαθρομετανάστευσης στην Ελλάδα, το 20% απάντησε “Έλληνες και ξένοι εργάτες ενωμένοι” το 25% “Αίμα τιμή Χρυσή αυγή”, το 25% yunan speak değil (ήταν Έλληνες, απλά έκαναν επίδειξη), το 15% “Nu grecește” και το υπόλοιπο 15% έσκαψε και έβαλε το κεφάλι του στο χώμα.
Στην έρευνα συμμετείχαν 20.000.000 Έλληνες, συμπεριλαμβανομένων και αυτών που βρίσκονται στο Σείριο.

*Η δημοσκόπηση που παρουσιάσαμε δεν είναι πραγματική, όπως και όλες οι υπόλοιπες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: