Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Silvio, Milan, Dolce Gabbana…..(και καναπές)

Καλησπέρα ιθαγενείς….
Θα μας έλεγα Έλληνες, αλλά μάλλον αυτό το δικαίωμα το έχουμε χάσει εδώ και πολύ καιρό.
Εκφράσεις όπως “οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες” και διάφορα άλλα αντίστοιχα σοφίσματα, τα θυμόμαστε πια όταν νικάει είτε η Εθνική μας, είτε κάποιος Ελληνικός Σύλλογος.
Επίσης ξεχάστε και το περίφημο una fazza, una razza, σχετικά με τις ομοιότητές μας με τους γείτονες Ιταλούς.
Καμία σχέση! 
Μπορεί να υποστηρίζουμε την προσωπική ζωή του Silvio Berlusconi, μπορεί να θεωρούμε πως η Milan είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ευρώπη (παίζει ρόλο και η λεζάντα, κομμωτήρια, χτενίσματα και όμορφες γυναίκες) και τέλος μπορεί να θεωρούμε ότι ένα καστάστημα Dolce & Gabbana είναι σαν μία εκκλησία με αντικείμενα λατρείας (αλλά και πάθους, πόθου, κλπ…), όμως έχουμε μία τεράστια διαφορά….
Αυτοί...
σηκωθήκανε από τον καναπέ (δεν έχει σημασία εάν ήταν δερμάτινος ή απλώς από την IKEA), δεν επηρεαστήκανε από φωνές όπως επιστροφή στη λιρέτα, αποβολή από το ηλιακό σύστημα, κατάρρευση του Ηλίου και αντιστροφή των πόλων της Γης, ψηφίσανε και απ’ ότι φαίνεται δημιούργησαν μία νέα κατάσταση.
Έναν τεράστιο πονοκέφαλο σε όλους αυτούς, που θέλουν να δουν το αναπτυξιακό μοντέλο της Βουλγαρίας (και της Γουατεμάλας) στις χώρες του Ευρωπαϊκού Νότου.
Υπομονή ιθαγενείς…. Με τις αντιδράσεις που έχουμε σαν λαός, δημιουργούμε το domino των αλλαγών στην περιοχή μας.
Παραίτηση της Κυβέρνησης στη Βουλγαρία και αλλαγή του πολιτικού κλίματος στην Ιταλία.
Βγαίνει σε λίγο καιρό το PlayStation 4. Λέγεται ότι θα μπορεί κάποιος να κατεβάζει τα παιχνίδια στον σκληρό δίσκο της κονσόλας.
Για να μην χρειαστεί να σηκωθούμε….




RAMNOUSIA 


Δεν υπάρχουν σχόλια: