Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Η αυτοκτονία μυστήριο του 39χρονου υπαξιωματικού στη Μύκονο

Ο 39χρονος Νίκος Μπούρμπουλας είναι ο υπαξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας που έβαλε τραγικό τέλος στη ζωή του, όταν αυτοπυροβολήθηκε αργά το απόγευμα της Τετάρτης στη μονάδα που υπηρετούσε (6η ΜΣΕΠ) στη Μύκονο.
Το περιστατικό έχει προκαλέσει σοκ τόσο στο Σώμα της Πολεμικής Αεροπορίας, όσο και στην τοπική κοινωνία του νησιού. Οι πληροφορίες αναφέρουν για έναν ήρεμο και ευδιάθετο άνθρωπο που σε κανέναν δεν έδινε την εντύπωση ότι θα έφτανε στο απονενοημένο διάβημα. Επίσης, ήταν άριστος στην υπηρεσία του και ποτέ δε δημιουργούσε προβλήματα.
Άνθρωποι που τον γνωρίζουν αναφέρουν ότι μέχρι και λίγες ώρες πριν το μοιραία συμβάν είχε καλή διάθεση και έκανε χιούμορ. Αυτοπυροβολήθηκε εν ώρα υπηρεσίας και ο θάνατός του προήλθε ακαριαία. 
Καταγόμενος από το Πολύκαστρο Κιλκίς, πήρε μετάθεση στη Μύκονο το 2008 και αγαπούσε ιδιαίτερα το νησί. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ετοιμαζόταν να παντρευτεί τη σύντροφό του με την οποία συζούσαν.
Ήταν άνθρωπος του αθλητισμού και αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια στην ποδοσφαιρική ομάδα Άνω Μερά.
Όλα τα παραπάνω μας παραπέμπουν σ΄ έναν άνθρωπο που...
ζούσε φυσιολογικά σ’ ένα αρμονικό περιβάλλον. Ωστόσο, για να φτάσει στο σημείο να βάλει τέλος στη ζωή του με τόσο τραγικό τρόπο, σίγουρο υπήρχαν και κάποιες σκοτεινές πλευρές. Σε αυτά τα ερωτηματικά προσπαθούν να δώσουν απαντήσεις όσοι των γνώριζαν.
Πάντως, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αντιμετώπιζε κάποια οικονομικά ζητήματα τα οποία τον προβλημάτιζαν ιδιαίτερα.


cyclades24mpourmpoulas nikos 2

Δεν υπάρχουν σχόλια: