Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Εσείς είχατε διαβάσει αυτό το άρθρο;

Αναδημοσίευση του άρθρου "Αποκαλύψεις από το κοντινό μέλλον", το οποίο αναρτήθηκε στις 25.06.2012.

Ήταν τέλη Αυγούστου προς αρχές Σεπτεμβρίου.

Στον νυκτερινό ουρανό της Συρίας έγινε μεγάλη αερομαχία με πολλές απώλειες σε αεροσκάφη των αντιμαχόμενων πολυεθνών δυνάμεων.

Ο πόλεμος μεταφέρθηκε πλέον στο έδαφος.

Ο στρατός του νικημένου δράκοντα έχει μόνο ένα τρόπο να προσπαθήσει να νικήσει και να επιβιώσει: τo οργανωμένο χάος και την αυτοκαταστροφή των υποδομών.

Στόχος του γίνεται το φράγμα που υπάρχει μπροστά στην λίμνη ΑSSAD της Συρίας με σκοπό να...
πνίξει τον αντίπαλο που προελαύνει κατά μήκος του Ευφράτη εισβάλλοντας από το Ιράκ.

Ο στόχος είναι πολύ εύκολος καθώς πρόκειται για ανθρώπινη χωμάτινη κατασκευή ύψους περίπου 70 μέτρων και φτιάχτηκε από Σοβιετικούς με σχέδια Γερμανών από το 1968 έως το 1973.

Με την ανατίναξη του οι ισορροπίες στην περιοχή της Μέσης Ανατολής θα αλλάξουν.

Το υδροηλεκτρικό αυτό φράγμα παρέχει ηλεκτρισμό και με τα νερά της λίμνης ποτίζονται τα χωράφια που τρέφουν τον πληθυσμό της Συρίας.

Πρόκειται για αυτοκαταστροφική επιστροφή της περιοχής σε συνθήκες πρωτόγονες και για ουσιαστική κατάρρευση της Συρίας και μετά της Ιορδανίας.

Μετά την μεγάλη αυτή ανθρωπιστική καταστροφή το κράτος του Ισραήλ και της Ιορδανίας θα κατακλυστούν από άραβες πρόσφυγες και θα καταρρεύσουν ως δομή και ως κράτη.

Η αναρχία και το χάος θα επικρατήσει παντού, καθώς οι πεινασμένοι πρόσφυγες θα καταστρέφουν την ισραηλινή επικράτεια σαν πολυπληθείς ακρίδες.

Η ζημιά θα αποκατασταθεί στο φράγμα, αλλά για να ξαναγεμίσει η λίμνη θα ακολουθήσει μία περίοδος ξηρασίας 5 περίπου χρόνια που θα δοκιμάσει την ευρύτερη περιοχή και θα προκαλέσει πολέμους με αφορμή το νερό στις τέσσερεις χώρες που μοιράζονται τον Ευφράτη: Toυρκία, Συρία, Ιράκ και Ιράν.

Η κατάρρευση του φράγματος θα δώσει την αφορμή για την δημιουργία ενός μεγάλου κουρδικού κράτους και θα σημάνει την αρχή κατάρρευσης της Τουρκίας. Η επισκευή και η επαναλειτουργία του φράγματος ξεραίνοντας τον Ευφράτη θα ετοιμάσει το σκηνικό για την εισβολή των βασιλέων από την ανατολή που δεν θα αργήσει.

Στην περιοχή του Ισραήλ θα προσκληθούν από την κυβέρνηση του και θα τοποθετηθούν κυανόκρανοι του ΟΗΕ για να ελέγξουν την έκρυθμη κατάσταση, καθώς πληθυσμιακά οι Ισραηλινοί θα αποτελούν μειοψηφία πλέον στην χώρα τους.

Η έδρα αυτής της δύναμης θα είναι η Ιερουσαλήμ.

Ο στρατός και η αεροπορία του Ισραήλ δεν μπορούν να πολεμήσουν εκατομμύρια άραβες με πεδίο μάχης την ίδια την περιοχή του Ισραήλ.

Δεν θα διαλυθούν όμως και θα μεταφερθούν σε μία περιοχή της ερήμου κοντά στην Σαουδική Αραβία υπό την προστασία των Αμερικάνικων αεροπορικών δυνάμεων για 3,5 χρόνια.

Το σκηνικό πλέον στην περιοχή έχει στηθεί.

Σας θυμίζει κάτι η παραπάνω περιγραφή ;


Θα έπρεπε να σας θυμίζει, γιατί τα παραπάνω γεγονότα έχουν περιγραφεί πριν από 1950 χρόνια περίπου.


Το πότε θα πραγματοποιηθούν είναι η μόνη εκκρεμότητα του σχεδίου που χρειάζεται για την εφαρμογή του μία απόπειρα δολοφονίας και ένα ηγέτη-αντικαταστάτη που δεν έχει αναλάβει ακόμα εξουσία και προετοιμάζεται στο παρασκήνιο...





Δεν υπάρχουν σχόλια: