Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Ο Πανναξιακός υποδέχεται τον Ηρόδοτο την Κυριακή το μεσημέρι (14.00) στο ΔΑΚ

Επιστροφή στο ΔΑΚ για τον Πανναξιακό, ο οποίος αντιμετωπίζει την ιστορικότερη απ' τις ομάδες της Κρήτης που μετέχουν στον 6ο όμιλο, σε ένα ματς όπου απαγορεύονται τα στραβοπατήματα... μιας και ο αντίπαλος έρχεται στο νησί αποφασισμένος να βρει τους πρώτους του εκτός έδρας βαθμούς...

Ο Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Σύλλογος Αλικαρνασσού (Π.Α.Σ.Α.) ΗΡΟΔΟΤΟΣ ιδρύθηκε το 1932 στη Νέα Αλικαρνασσό Κρήτης, από πρόσφυγες, που είχαν διωχθεί το 1922  από την ομώνυμη πόλη της Μικράς Ασίας. Στην ποδοσφαιρική του ιστορία ως τώρα, μετρά 12 περιόδους στο πρωτάθλημα της  Β’ Εθνικής κατηγορίας, 16  περιόδους στο πρωτάθλημα της  Γ’ Εθνικής, ενώ έχει φθάσει και δυο φορές στους 16 του κυπέλλου Ελλάδος.
Ο Ηρόδοτος, θα παλέψει να εξασφαλίσει την παραμονή στη Football League II, έχοντας στις τάξεις του κατά κύριο λόγο νεαρούς ποδοσφαιριστές χωρίς παραστάσεις από ανώτερες κατηγορίες, αλλά έχοντας μέχρι στιγμής πετυχημένη παρουσία, αφού καταφέρνει να βρίσκεται πάνω απ' τη ζώνη του υποβιβασμού.
Φέτος, δείχνει να στηρίζεται στον παράγοντα έδρα, αφού οι δυο νικηφόροι αγώνες του (προς το παρόν) διεξήχθησαν στην Κρήτη (Ηρόδοτος - Κηφισιά 3-1, Ηρόδοτος - Αιγάλεω 3-2), ενώ εκτός έδρας... ψάχνει ακόμα το πρώτο του γκολ, αφού σε δυο αναμετρήσεις έχει υποστεί ισάριθμες ήττες (Αστ. Βάρης - Ηρόδοτος 2-0, Περαμαϊκός - Ηρόδοτος 1-0), με τον κόουτς Θανάση Κολιτσιδάκη να δηλώνει χαριτολογώντας: «Φαίνεται ότι μας πιάνει… ναυτία όταν μπαίνουμε στο καράβι και πάμε εκτός Κρήτης»
Πάντως αυτή τη φορά, ο Ηρόδοτος δεν θα μπει σε καράβι, αφού θα φτάσει στη Νάξο αεροπορικώς με πτήση τσάρτερ και θα αναχωρήσει αμέσως μετά το ματς... με τον προπονητή των Κρητικών, να μην  αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, καθώς έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του για το παιχνίδι με τον Πανναξιακό.
Τους δυο αντιπάλους (που έχουν παίξει από 4 ματς) χωρίζουν δυο βαθμοί, με την ομάδα της Νάξου να βρίσκεται στην 4η θέση (με 8 βαθμούς) και τον Ηρόδοτο στην 6η θέση (με 6).
Στον Πανναξιακό, που είναι ακόμα ''σκασμένοι'' με το Χ της προηγούμενης αγωνιστικής στον Άγιο Νικόλαο, δεν βλέπουν άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης, που θα πιστοποιήσει την ανοδική πορεία και τη συνολικά καλή εικόνα της ομάδας στη φετινή σεζόν. Ο Γιώργος Βλαστός, δεν θα έχει στη διάθεση του τον μακροχρόνια τραυματία Μπονιάκο, την ώρα που αρκετοί ποδοσφαιριστές βρίσκονται στο όριο των καρτών με κίνδυνο να υπάρχουν τιμωρίες εν όψη Τριγλίας. Αλλά μέχρι τότε... βλέπουμε. Προέχει το ματς της Κυριακής με τον Ηρόδοτο, που ξεκινά στις 14.00 το μεσημέρι στο ΔΑΚ, με διαιτητές τους Δημητρόπουλο, Ντζουροπάνο, Οικονόμου (Δυτικής Αττικής).


ΥΓ. Πανναξιακό θα ξαναδούμε στο νησί... σε κάνα μήνα, αφού ακολουθεί το εκτός έδρας παιχνίδι στη Ραφήνα, το ρεπό και η διακοπή. Οπότε... όσοι πιστοί προσέλθετε

Δεν υπάρχουν σχόλια: