Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ, ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΜΠΟΥΛΟΓΛΟΥ. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;

120 ΔΙΣ ΕΥΡΩ...
ΤΟ (ΠΑΡΑ)ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΣΠΟΝΤΑ.
Ανήμερα της ομολογίας του αιώνα, “σκάει” η μίζα του Τομπούλογλου.
Τα κανάλια όπου δουλεύει ο γαμπρός του μεγαλέμπορα, παίζουν Τομπούλογλου.
Οι εφημερίδες που υμνούσαν τον Γιάννο, παίζουν Τομπούλογλου.
Τα γερμανόδουλα αδηφάγα κτήνη, άφησαν την πατρίδα ανοχύρωτη για να γεμίσουν τις τσέπες τους.
Οι κυβερνώντες σχολιάζουν επισταμένα τον …Τομπούλογλου.
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ (ΑΚΟΜΑ); ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΧΡΕΩΝΑΝ. ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΑΝ.
Και να πως το έκαναν: Τι σημαίνει απεχθές και επονείδιστο χρέος. Με ντοκουμέντα.
Οι τελευταίοι υπουργοί οικονομικών ήταν ο Παπακωνσταντίνου, ο Βενιζέλος και ο Στουρνάρας.
Τι δεν κατάλαβες;



πηγή

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χρυσή Αυγή, για να ξεβρωμίσει ο τόπος... Εσύ, τι δεν καταλαβαίνεις??

Ανώνυμος είπε...

Αυτά που δεν καταλαβαίνεις εσύ, εκτός αν είσαι εφοπλ(η)στής και εσύ...
(δλδ με λίγα λόγια υπερασπίζεσαι αυτούς που υπερασπίζονται τους εφοπλ(η)στές και έχουν ένα σωρό φοροαπαλλαγές )
Έτσι θα ξεβρωμίσει ο τόπος ? Μπράβο σπουδαία αντίληψη έχεις.

1)
http://www.youtube.com/watch?v=btHW490smH4#t=43
2)
http://www.youtube.com/watch?v=AOOACObOBGE#t=29
3)
http://www.youtube.com/watch?v=F7lvcLTiF2E#t=17

Ανώνυμος είπε...

Α ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΡΕ ΦΑ.....Α

http://www.youtube.com/watch?v=dfccrwUlROU

Ανώνυμος είπε...

AM AYTO , ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ...

http://tvxs.gr/news/ellada/oi-efoplistikes-erotiseis-ton-neonazi

Ανώνυμος είπε...

Αυτοξεφτιλίστηκες...όπως και το συνάφι σου! Όποιος έχει την υποτυπώδη νοημοσύνη(που μάλλον δεν διαθέτεις) καταλαβαίνει βλέποντας τα link που παρέθεσες... Άλλά αν δεν έχεις τι να πεις, λες μ@λ@κιες! Εμείς προελαύνουμε ασταμάτητοι προς την τελική νίκη (σ.σ. επειδή εισαι και "εξυπνούλης", την σωτηρία της πατρίδας εννοώ) και εσύ "ακόμα δεν κατάλαβες"

Ανώνυμος είπε...

ΟΚ ΦΑΣΙΣΤΑΚΟ,ΠΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ ΓΟΥΝΑΡΑΔΙΚΑ...

Ανώνυμος είπε...

«Πατάω ένα κουμπί / και βγαίνει μια χοντρή / και λέει στα παιδάκια "νιξ φαΐ "»….

Προς Ναξίους(;) υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής

Η Γνώση της ιστορίας του τόπου του κάθε ανθρώπου, σημαδεύει καταλυτικά την προσωπικότητά του και την κοινωνική και πολιτική συμπεριφορά του. Τι είδους άνθρωπος πρέπει να είναι κάποιος που έχει διαβάσει ή έχει ακούσει μέρος μόνο της συμφοράς και της ανείπωτης τραγωδίας που συνέβη στη Νάξο μας απ’ τους ΝΑΖΙ και δεν τον σημάδεψε για όλη του τη ζωή. Εκατοντάδες ενήλικες νεκροί από ΑΣΙΤΙΑ (ιδιαίτερα απ’ την ορεινή Νάξο) εκατοντάδες ΠΑΙΔΙΑ νεκρά ( ξέρετε αυτά τα ανθρώπινα όντα που δεν είχαν καν την ευκαιρία να μεγαλώσουν όχι από ασθένεια ή απροσεξία, αλλά από ΠΕΙΝΑ). Χιλιάδες οι ταλαιπωρημένοι συντοπίτες μας βαρύτατα από κακουχίες και άλλα δεινά.
Ποιοι ήταν οι δάσκαλοί σας και οι γονείς σας, που δεν μπόρεσαν να σας μάθουνε πως η υπέρτατη αξία πάνω σ’ αυτή τη Γή έχει όνομα και λέγεται ΖΩΗ. Ποιες ήταν οι παρέες σας που σας άφησαν χωρίς εικόνες απ’ το πρόσφατο παρελθόν των χωριών σας. Πείτε μου σας παρακαλώ. Ίσως χάρη σ’ αυτά τα παιδιά, τα ΝΕΚΡΑ της γειτονιάς σας, κάποιος απ τους δικούς σας έφαγε μια κουταλιά φαί παραπάνω (ναι μια κουταλιά ήταν η αξία της επιβίωσης) και σεις υπάρχετε. Η ΥΠΑΡΞΗ σας είναι πιθανότατα χρεωμένη στο τελευταίο βλέμμα των χαμένων μωρών των χωριών σας. Αυτών που το φως χάθηκε για πάντα απ’ τα ματάκια τους, χωρίς να αισθάνονται πως συγγενείς τους και γνωστοί τους, λίγα χρόνια μετά θα ξαναζητήσουν να ξαναζήσουμε το θάνατό τους. Να τον ξαναζήσουμε μέσα από τη δική σας ιδεολογική αίτηση . Άντε και με τα βιβλία δεν τα πάτε καλά, κάντε όμως χάριν της ΑΛΗΘΕΙΑΣ μια ύστατη παραχώρηση. Στον εαυτό σας ένα δώρο, Μια εκδρομή(;) προσκύνημα στην Κωμιακή στην Κόρωνο, στη Μέση, στο Σκαδό, στην Κεραμωτή, στην Απείρανθο, στο Φιλώτι, στην Ποταμιά, στο Σαγκρί και τυχαία εντελώς ρωτήστε κάποιον πάνω από εβδομήντα χρόνων να σας πει το πρώτο πράγμα που θα του έρθει στο μυαλό απ την περίοδο της Κατοχής και του φασισμού στην Νάξο. Αμέσως μετά ορκιστείτε στη μνήμη αυτών των παιδιών ιδιαίτερα, πως μόνη υποχρέωσή σας από δω και μπρός θα είναι ο σεβασμός στην ανθρώπινη Ύπαρξη.

« Ο ΕΠΙ ΤΟΥ ΚΑΝΙΚΛΕΙΟΥ» της νήσου Νάξου

Ανώνυμος είπε...

Το Ελληνικό Εθνικιστικό Μέτωπο δεν έχει καμμιά σχέση με το φασισμό των Ιταλών ή το Ναζισμό των Γερμανών... Αυτό δεν στο μάθανε οι δάσκαλοί σου εσένα?? Δηλαδή είναι σαν να λες σταλινιστή οποιονδήποτε έχει αριστερές πεποιθήσεις! Εχθρός κάθε Έλληνα εθνικιστή είναι ο κάθε εχθρός της Ελλάδας, εξωτερικός ή και εσωτερικός...

Ανώνυμος είπε...


ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Η επίκλησή σου για «ελληνικό εθνικιστικό μέτωπο» με βρίσκει όντως «αδιάβαστο». Εκτός αν εννοείς το εθνικιστικό….. «Ελληνικό Μέτωπο». Ξέρεις εσύ εκείνο το συνονθύλευμα των φυρερίσκων, Βορίδη, Πλεύρη (του γέρου) του Δούμα, του Χαρίτου και των υπολοίπων «ΝΕΩΝ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΩΝ» (ρε τι μας βρήκε πάλι και τα θυμάμαι;). Αν λοιπόν εσύ δεν μπορείς να μας διαφωτίσεις για την ακριβή ιδεολογική ταυτότητα του χώρου σου τι περιμένεις από μας τους απαίδευτους; Άσε μας στο σκοτάδι .
Ά … και για να μην ξεχνιόμαστε… γρήγορα στην εκδρομή προσκύνημα.

«Ο ΕΠΙ ΤΟΥ ΚΑΝΙΚΛΕΙΟΥ» της νήσου Νάξου