Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Το καρναβάλι της Νάξου έρχεται, δήλωσε συμμετοχή!



5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν βλέπω συν+αξία εμμμμ κατάλαβα αρχίσαμε τα παλιά φασιστικα χρόνια;;;;;

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΩ ΚΑΡΑΒΙΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ,ΒΑΡΚΟΥΛΕΣ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΝ...

Ανώνυμος είπε...

Δεν κρύβονται πίσω απ' όλα πολτικοκομματικές σκοπιμότητες. Η συν+αξία, δηλαδή όλοι εμείς (γιατί ο καθένας είναι στη συν+αξία) σίγουρα θα είναι παρούσα και σε αυτό το πολιτιστικό γεγονός.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΣ;

Ανώνυμος είπε...


Καρναβαλικά και ΔΙΟΝΥΣΙΑΚΑ ;

Επανερχόμενος ετησίως με τον κίνδυνο να κουράσω τους ακούραστους παραγωγούς καρναβάλους του δήμου και τους συν-συν…αξίους συναδέλφους τους για την ματαιότητα των συγκεκριμένων «πολιτιστικών», όπως νομίζουν, εκδηλώσεων, θα πρωτοτυπήσω και φέτος με την πρότασή μου για κατασκευή των νέων «αρμάτων» (και του οπλισμού τους… «βλημάτων» δηλαδή) για παρέλαση ή και τη μόνιμη τοποθέτησή τους κατόπιν στον χώρο που θα διατεθεί , σε ανάμνηση των πολιτικών προόδων που συντελούνται εδώ και χρόνια στο αγαπημένο νησί μας.
Πρώτα να κατασκευαστεί το άρμα με το όνομα «Πορδαλίων Τίγρης» προς τιμήν των ατρόμητων πολιτικάντηδων της πατρίδας μας, που οι παραιτήσεις τους είναι 30 χρόνια μυστικά στοιβαγμένες στους αποθηκευτικούς χώρους του κοινοβουλίου του κράτους «της πλατείας Κολωνακίου» και των «βορείων προαστείων». Το άρμα θα έχει την μορφή του τίγρη και το σώμα της γατούλας και θα «πέρδεται μεθανίου» απ τον βιολογικό καθαρισμό του Απόλλωνα (όχι βρε χαζούλικα του θεού, του άλλου, του χωριού ντε, βόρεια)
Δεύτερο το άρμα με θέμα την «Βλακοτόκο Παράταξη» που θα πρέπει να απασχολήσει το δημιουργικό τμήμα των υπερ-ναξίων σχεδιαστών, λαμβανομένου δε υπ όψιν του πλήθους των υποψηφιοτήτων, για χρωματισμό, προτείνω τα χρώματα της «μαύρης δύσης», με φόρμα παραλλαγής, του τάγματος «εφόδου του κριτσινίου» ή Κερατσινίου.
Το τρίτο άρμα (κατά πως λέμε τρίτο στεφάνι ) «Της κλεψιγάμου Ναξίας Ψήφου» να φέρεται επί κιλλίβαντος απορριμματοφόρου του ομώνυμου δήμου, με νύφη φέρουσα κατακίτρινο γαμήλιο ένδυμα παραδοσιακό, προσφέρουσα την δημοκρατική παρθενία της στους εγγεγραμμένους των κομματικών λιστών. Το κίτρινο παραπέμπει στον αδικημένο τύπο(ΜΜΕ και τα ρέστα) της Νάξου.
Τέλος δε το άρμα με τίτλο « Ναξίου οδίτου πολιτευτού το ανάθημα ή κι ανάθεμα) θα περιγράφει καρναβαλιστί με ακρίβεια επι ημιόνου την βαρβαρότητα που αντιμετωπίζει ο σύγχρονος πολιτικός, από την συμπεριφορά των «καφενόβιων» πολιτών και των ερωτήσεών τους μονίμως,…. Τις Πταίει;.

«Ο ΕΠΙ ΤΟΥ ΚΑΝΙΚΛΕΙΟΥ» της νήσου Νάξου