Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Βαριά ήττα (5-1) για τον Πανναξιακό στη Βάρη, ο οποίος υποβιβάστηκε και μαθηματικά - πρωταθλήτρια η ΑΕΚ

Ο Πανναξιακός γνώρισε και σήμερα την ήττα στο γήπεδο της Βάρης με σκορ 5-1 απ' τον τοπικό Αστέρα και υποβιβάστηκε και τυπικά στο πρωτάθλημα Κυκλάδων.
Η τύχη του συλλόγου ήταν γνωστή εδώ και καιρό, αλλά υπήρχαν έστω μαθηματικές ελπίδες σωτηρίας, οι οποίες από σήμερα δεν υφίστανται, καθώς η ομάδα της Νάξου, ακόμα κι αν στις 4 αγωνιστικές που υπολείπονται σημειώσει ισάριθμες νίκες, δεν θα καταφέρει να υπερβεί τη ζώνη του υποβιβασμού η οποία βρίσκεται μετά... τα σημερινά αποτελέσματα στους 33 βαθμούς.
Η Παννάξα, αποχαιρετά τη Γ' Εθνική με το κεφάλι σκυφτό, καθώς η προτελευταία ή η τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα δεν είναι τιμητικές. Ειδικά, όταν αναφέρεσαι ίσως στην πιο ακριβή ομάδα του πρωταθλήματος (εξαιρουμένης φυσικά της ΑΕΚ)
Στο σημερινό ματς, αν και οι γηπεδούχοι αγωνίζονταν με 10 παίχτες απ' τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, κατάφεραν να πετύχουν ευρεία νίκη, η οποία τους κρατά ζωντανούς στη μάχη της παραμονής. Ο Ρόβας στο 88' της αναμέτρησης, πέτυχε το γκολ της τιμής για τον Πανναξιακό μειώνοντας σε 5-1...

Κάθε σταύρωση... και μια Ανάσταση

Σήμερα, ημέρα που ο σύλλογος βιώνει τον υποβιβασμό, μια αχτίδα φωτός έρχεται να σπάσει το απόλυτο σκοτάδι. Η συμμετοχή στην αναμέτρηση δυο παιδιών απ' τα σπλάχνα του συλλόγου, αποτελεί χαραμάδα αισιοδοξίας και ελπίδα για το μέλλον, καθώς οι 16χρονοι Γιάννης Βαλέττας και Παναγιώτης Ανευλαβής (φώτο), πήραν το βάπτισμα του πυρός και μια εμπειρία, που θα ζήσουν στο μέλλον ως πρωταγωνιστές!

Πρωταθλήτρια η ΑΕΚ

Όπως αναμενόταν απ' την έναρξη του πρωταθλήματος, η Ένωση αναδείχτηκε σήμερα (και μαθηματικά) πρωταθλήτρια, κερδίζοντας το μοναδικό εισιτήριο ανόδου στο πρωτάθλημα της Football League. Πριν την έναρξη του εκτός έδρας ματς με την Κηφισιά, η ΑΕΚ χρειαζόταν ένα βαθμό για την κατάκτηση του τίτλου, αλλά τελικώς πήρε τρίποντο (0-2)

Η μάχη της παραμονής

Μαζί με τον Πανναξιακό, υποβιβάστηκε οριστικά και ο ΑΟΑΝ, ενώ η μάχη για την παραμονή κορυφώνεται, αφού 10 ομάδες διεκδικούν στην ουσία 5 θέσεις, με το Μανδραϊκό να πέφτει για πρώτη φορά σήμερα κάτω απ' τη ζώνη...
Στα σημερινά ματς, σπουδαίες νίκες πέτυχαν η Θύελλα Ραφήνας επί του Ηλυσιακού, η Τριγλία στον Άγιο Νικόλαο και το Αιγάλεω επί του Περαμαϊκού, ενώ δεν έλειψαν οι φήμες για ματς του 6ου ομίλου που... ''βρώμισαν''...
Αναλυτικά:
Κηφισιά-ΑΕΚ 0-2
Αστέρας Βάρης-Πανναξιακός 5-1
ΑΟΑΝ-Τριγλία Ραφήνας 0-4
Ηρόδοτος-Ερμής Ζωνιανών 2-1
Αιγάλεω-Περαμαϊκός 1-0
Θύελλα Ραφήνας-Ηλυσιακός 3-1
ΠΑΟ Κρουσώνα-Μανδραϊκός 1-1
Ρεπό: Α.Ο. Περιστερίου

   ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Μανδραϊκός-Αστέρας Βάρης, Ηλυσιακός-Α.Ο. Περιστερίου και ΠΑΟ Κρουσώνα-Θύελλα Ραφήνας, είναι μερικά απ' τα ματς-φωτιά για την υπόθεση σωτηρία που περιλαμβάνει η επόμενη αγωνιστική:
Επόμενη αγωνιστική (27η)
ΑΕΚ-Αιγάλεω
Τριγλία Ραφήνας-Ηρόδοτος
Ερμής Ζωνιανών-Περαμαϊκός
Πανναξιακός-Κηφισιά
Ηλυσιακός-Α.Ο. Περιστερίου
Μανδραϊκός-Αστέρας Βάρης
ΠΑΟ Κρουσώνα-Θύελλα Ραφήνας
Ρεπό: ΑΟΑΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: