Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ 9ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ 05.05.2014 ώρα 14.30

Παρακαλούμε να προσέλθετε στα γραφεία του ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α.  την 5η  Μαΐου  2014, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:30 μ.μ.,  για τακτική συνεδρίαση με  τα κάτωθι  θέματα  ημερησίας διατάξεως:


  1. Επανασχεδιασμός μελέτης προμήθειας ειδών παντοπωλείου, ζαχαροπλαστείου, μελιού και αρτοποιΐας τροφοδοσίας παιδικών σταθμών έτους 2014.
2. Διοργάνωση ποδοσφαιρικού αγώνα εις μνήμη Νικολάου Βλησίδη, έγκριση διάθεσης πίστωσης, ψήφιση δαπάνης.
3. Εργασίες τοποθέτησης δαπέδου ασφαλείας στο προαύλιο του 1ου Παιδικού Σταθμού, προμήθεια και τοποθέτηση σκέπαστρου αυλής και διαμόρφωση αύλειου χώρου 1ου Π.Σ., έγκριση διάθεσης πιστώσεων, ψήφισης δαπανών.
4. Προμήθεια αντιτύπων της ετήσιας επιθεώρησης της ΟΝΑΣ με τίτλο ‘ΝΑΞΙΑΚΑ’, αντιτύπων περιοδικού ‘ΝΑΞΙΑΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ’ και ετήσια συνδρομή της ιστοσελίδας του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ με την επωνυμία ‘NAXOSCULTRURE.GR’, έγκριση διάθεσης πιστώσεων, ψήφιση δαπανών.
5. Επισκευή ή αντικατάσταση της σιδερένιας συρόμενης πόρτας πρόσβασης στο Εθνικό Στάδιο Νάξου, έγκριση διάθεσης πίστωσης, ψήφιση δαπάνης.
6. Παρέμβαση στα διοικητικά εσωτερικά θέματα του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ.
5. Θέματα εκτός ημερησίας διατάξεως.




Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.


Ι. Ναυπλιώτης-Σαραντηνός

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Θέμα 6. Παρέμβαση στα διοικητικά εσωτερικά θέματα του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ.
Πρόκειται για την επέλαση του τραμπούκου Λιανού στον ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ την περασμένη Δευτέρα, για να ελέγξει (τώρα, μετά την ανακήρυξη των υποψηφίων, τυχαίο;) και να... εκδικηθεί τον Ιάκωβο Ναυπλιώτη που δεν τους έκανε την τιμή να κατέβει ξανά υποψήφιος με τον Μαργαρίτη. Τόσα που τράβηξε ο άνθρωπος με κάτι άξεστους σαν το Λιανό και πολύ κράτησε η συνεργασία. Και να σκεφτείτε ότι τους ξελάσπωσε στα πολιτιστικά και το έργο του θα προβάλλουν τώρα σαν συλλογικό. Αδίστακτοι.