Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Οξύνεται το πολιτικό σκηνικό στο νησί μετά την καταγγελία της δημοτικής παράταξης ''Στροφή στο μέλλον''

Θέμα: Οι πρακτικές εκφοβισμού και απειλών ανήκουν στο μαύρο παρελθόν.
Καταγγέλλουμε ότι το βράδυ της Κυριακής 27ης Απριλίου, όταν μέλη του Δημοτικού Συνδυασμού μας μεταβήκαμε στο Πρωτοδικείο Νάξου για την κατάθεση της Δήλωσης Συνδυασμού Υποψηφίων και βγαίνοντας από το κτήριο του Πρωτοδικείου, ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Νησιωτική Πολιτεία», κ. Νίκος Μαϊτός, επιτέθηκε φραστικά και με απειλητικό ύφος στον υποψήφιό μας, κ. Τζίμη Καραπάτη. Το γεγονός συνέβη παρουσία πολλών αυτήκοων μαρτύρων και όλων εμάς, οι οποίοι συνοδεύαμε τον... επικεφαλής μας, κ. Μανόλη Μαργαρίτη, στο Πρωτοδικείο Νάξου.
Η απόπειρα εκφοβισμού και η χρήση απειλών κατά τη διάρκεια προεκλογικής περιόδου δεν θα αποτελούσε είδηση, αν ζούσαμε ακόμα σε καθεστωτικές περιόδους, τις οποίες η ιστορία έχει γράψει με μαύρη μελάνη. Πιθανότατα ο κ. Μαϊτός και τα μέλη της παράταξής του να είναι θιασώτες και νοσταλγοί τόσο αυτής της περιόδου όσο και της πρακτικής της. Τουλάχιστον, αποκαλύπτουν ανερυθρίαστα την πολιτική τους στάση, η οποία δεν είναι άλλη από αυτήν που πρόκειται να εφαρμόσουν και σε όποιο αξίωμα τους δώσει ο λαός.
Ανάλογες καταγγελίες έχουμε δεχθεί από πλήθος συμπατριωτών μας, αλλά τώρα έμελλε να το βιώσουμε και οι ίδιοι και μάλιστα σε μια στιγμή ακραιφνώς δημοκρατική, όπως αυτήν της κατάθεσης των Συνδυασμών Υποψηφίων για τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Όλοι οι υποψήφιοι κρίνονται την ώρα της κάλπης. Εμείς, τα μέλη του Δημοτικού Συνδυασμού «Στροφή στο Μέλλον – Δημοτική Δράση», οι 156 πολίτες που θέτουμε στην κρίση σας την υποψηφιότητά μας, πορευόμαστε πάντα με οδηγό την εντιμότητα και την ευθύνη. Ζούμε και εργαζόμαστε στον τόπο μας και είμαστε ένα με όλους εσάς. Είμαστε εσείς!


20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΩ ΠΩ ΔΑΚΡΥΣΑ !!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ποιος απειλησε καλε?????????????? Ο Μαιτός?????????Αποκλείεται δεν πεφτει στο επιπεδο του Μαργαριτη που εχει τις απειλες ψωμοτυρι.

naxos είπε...

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΗΜΕΝΕΕΕ.!!!
Ε ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ...ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΙΤΟ..ΔΥΝΑΤΑ ΡΕΕΕΕ... ΜΙΑ ΣΕ ΑΠΕΙΛΕΙ! Ο ΜΑΙΤΟΣ! ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΒΡΕΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΛΕΕΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ..ΑΝΤΕ ΤΡΑΒΑ ΡΕ..ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΑ,,,ΠΟΝΗΡΕ ΑΠΕΡΑΘΙΤΗ..

Ανώνυμος είπε...

Χεστη.. Άχρηστε, βρες κατι καλύτερο... Δεν πείθεις κανεναν.

G G G είπε...

Δεν σας αρεσουν οι αληθειες ρεεεεε???? Αυτο ειναι το επιπεδο του Μαιτου κρυφουλης... Εχασε τη ψυχραιμια του ! Ηταν μια ατυχη στιγμη ? Ενα στιγμιαιο λάθος ?

Ανώνυμος είπε...

και βέβαια έπαθαν σύγκρυο οι οπαδοί Μαιτού γιατί πλέον αποκαλύφθηκε ο τρόπος δράσης του(ς)

Ανώνυμος είπε...

Ο τζίμης ο τίγρης δέχθηκε λεκτική επίθεση; Είναι δυνατόν; Ακούει τώρα; Τι είπε και πώς προκάλεσε το Μαϊτό, το τσιράκι του Μαργαρίτη; Δε λένε. προσπαθούν να κάνουν την τρίχα τριχιά και να αποδώσουν στους άλλους αυτά που κάνουν αυτοί. Κάνανε το δημαρχιακό μέγαλο προεκλογικό περίπτερο, χρεώνοντας τον δημότη με τηλέφωνα, φως, φαξ κλπ, τάξανε, εκβιάζανε και εκβιάζουνε ακόμα και δημοτικούς υπαλλήλους που δεν ταιριάζουν με τα πολιτικά χνώτα τους και πάνε να βγουν κι από πάνω. Ο Λιανός χθες εκβίαζε και απειλούσε υπαλλήλους στο ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ, γιατί...κάλυπταν, λέει, τον Ιάκωβο Ναυπλιώτη!!! Δεν κατέβηκε ο τελευταίος υποψήφιος και δεν μπορούν να το χωνέψουν. Εκβιάζουν και τρομοκρατούν ακόμα και τα χθεσινά (και σημερινά) στελέχη τους, που τους ξελάσπωσαν σε πολλά θέματα. Αν δεν είναι αυτή φασιστική και τραμπούκικη συμπεριφορά, τότε τι είναι;

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΜΑΙΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΚΑΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ(ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ) ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ!!

Ανώνυμος είπε...

ποιοι μιλούν για εκβιασμούς που έχουν πατήσει στο λαιμό όλο τον κόσμο!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ..ΟΙ ΝΑΞΙΩΤΕΣ ΕΧΟΥ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΡΕΕ !!

Ανώνυμος είπε...

Γιάσου Τζίμη Καραπάτη
ποιος σου έκανε το μάτι
κόκκινο σαν το παντζάρι
Τζίμι Λόντο παλληκάρι;
Είσαι στην ουσία θύτης
αφού είσ' Απεραθίτης.

Ανώνυμος είπε...

Δήμος Απεράθου, Μουτσούνας και Κλειδού, τέλος.

Ανώνυμος είπε...

Αν αναλογιστεί κάποιος πόσοι και ποιοι συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο Μαργαριτη πριν 3 και κάτι χρόνια θα αντιληφθεί αμέσως τι ακριβώς συμβαίνει και αν ο συγκεκριμένος αξίζει για δήμαρχος. ξαναγύρισε όμως ο...μέγας Δρυμαλιτης...χα χα χα

Ανώνυμος είπε...

Τα μεγαλύτερα λαμόγια έπιασες τώρα μεγάλε. να τους στείλουμε σπίτι τους.

οι μάσκες για το καλό παιδί έπεσαν.
Απειλές, τραμπουκισμοί, σκληρή δεξιά του 1970. Δεν θα περάσει, ως εδώ.

Ανώνυμος είπε...

παλιοΑπεραθιτες αντε παγαινετε απο κει που ηρθατε, παλιοφαρα που κατασκηνωσατε στην Χωρα και νομιζετε οτι ειναι η πλατσα εδω!!!...αιντε κλεφτοκοταδες!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ
ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ? ΠΟΣΗ Μ@Λ@ΚΙ@ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΩ ΣΑΣ? ΓΙΑ ΣΑΣ ΤΟΥ ΜΑΙΤΟΥ ΤΟ ΛΕΩ... ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΒΡΕ ΣΕΙΣ? ΔΕ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ, ΔΕ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΥΤΕ ΠΙΣΩ ΣΑΣ? ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΙΤΟΣ ΚΑΛΥΠΤΕ ΤΟΝ ΤΣΟΧΑ.. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΤΕ ΗΡΩΑ? ΕΛΕΟΣ. ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΩΡΕ ΣΤΡΑΒΟΥΛΙΑΚΕΣ? Ο ΚΑΠΟΥΝΗΣ ΜΟΙΡΑΖΕΙ 50ΕΥΡΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΙΤΟΣΤ... ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΝΤΕ ΛΙΓΑΚΙ.... ΜΑΝΟΛΗ ΕΙΣΑΙ ΝΙΚΗΤΗΣ! Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙ... ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ. ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΟΥΤΕ ΑΛΟΔΑΠΟΥΣ. ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝΕ.

Ανώνυμος είπε...

Αχρηστε μην φοβάσαι, ακατάλληλος θα είσαι και χεσμενος....

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ. ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΤΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΕΙΣ, ΣΤΡΑΒΟΥΛΙΑΚΑ.
ΜΗΠΩΣ ΠΗΡΕΣ ΚΑΙ ΣΥ 50 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ...ΚΑΠΟΥΝΗ; ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΤΟΜΑΡΙ. ΚΑΙ ΔΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΡΓΑ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ, ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΡΟΠΗ ΟΛΩΝ ΣΑΣ (Α)ΝΑΞΙΟΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ, ΚΑΤΗΓΟΡΩΝΤΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΩΡΙΑ...ΕΛΕΟΣ ΤΟΣΑ ΜΑΘΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΩΣΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 30 ΕΤΩΝ. ΑΙΣΧΟΣ.....ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΑΗΔΙΑ......

Ανώνυμος είπε...

ahdia sketh anti na koitate to kalo tou topou sas to thavete mpravo stous polites ths naksou(kai oxi mono)... meta tis spoudes mou thelw na erthw na meinw mia gia panta edw na eimai ntopios kai eseis lete afta pou lete? ntroph mas!edw fenete to epipedo tou nhsiou mas! oso gia to epipedo tou k.margarith pou anaferate eseis oi opadoi tou k.maitou nomizw oti den tha eprepe na to anaferete kan gt einai apo tous ligous pou exoun epipedo sto nhsi mas... (KAI PWS FENONTAI OI ANTHWPOI OI OPOIOI DEN EXOUN EPIPEDO,DEN KANOUN TPT STHN ZWH TOUS PARAMONO PANE KAI YPOSTIRIZOUN TON K.MAITO)EMEIS OLOI OI NEOI EIMASTE MIA GENIA H OPOIA THN EXETE DIALISEI POIOS SAS EIPE OTI EGW THELW NA ZISW ME TETOIOU EPIPEDOU ANTHRWPOUS? TSAMPA SPOUDAZW? TSAMPA PHGAINA SXOLEIO?
EEEEEE? TSAMPA MEGALWSA GIA NA GINW ENAS OPADOS TOU K.MAITO POU ANAFEREI TETOIA SXOLIA MESW INTERNET(POU EINAI KAI APROSWPA)? GIAFTO THA MEINOUME STO PATW TWN KUKLADWN GT TOOOOOOOOOOOOOOOOOSA XRONIA DEN MATHAME NA LEME EFXARISTW ALLA MATHAME OUTE NA VLEPOUME NA VLEPOUME TO KALO TOU TOPOU... OSON AFERATE THN APEIRANTHO NOMIZW THA EPREPE NA NTREPESTE AFTH KAI TO FILWTH EINAI O POLITISMOS SAS FTASATE 40-50 XRONWN KAI DEN MATHATE NA EKTIMATE OUTE KAN TO SPITI SAS...ENA MEGALO MPRAVO STOUS POLITES THS NAXOU!