Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Μια εικόνα χίλιες λέξεις .......Καλοκαίρι 2015. Θα το επιτρέψουμε ;

με εκτίμηση
Αναστάσιος Καλημέρης

@kalimeris360

3 σχόλια:

Unknown είπε...

Το ότι είναι γεμάτη ξαπλώστρες η παράλια δε βλέπω να σας ενοχλεί, επίσης δε βλέπω να σας ενοχλεί ότι δεν υπάρχει μια τουαλέτα μια αξιοπρεπείς ντουζιέρα ένας χώρος να αλλάξεις, επίσης η βρώμα από τα λιμνάζοντα πάλι δε σας ενοχλεί, ούτε ο χωματόδρομος, κατά τα άλλα φταίνε οι άλλοι.
Αυτοί που θα τα πάρουν σίγουρα θα φτιάξουν ότι οι ΑΝΑΞΙΟΙ δε μπόρεσαν ποτέ τόσα χρόνια και ήταν τόσο απλά να τα κάνουν. Θα δουλέψει και πιο ποιοτικός κόσμος από ότι δουλεύει τώρα.

Unknown είπε...

Ενώ όταν γεμίσει με κτίσματα που θα εξυπηρετούν τον τουριστικό επενδυτή θα είναι υπέροχα. Τα λιμνάζοντα δηλαδή οι αλυκές είναι πράγματι ενοχλητικές, γενικά η φύση είναι ένα ενοχλητικό πράγμα που πρέπει να εξαφανίσουμε. Αλλά αν δεν μπορούμε να το εξαφανίσουμε ας το νοικοκυρέψουμε σαν καλοί μικροαστοί: λίγο τσιμεντάκι, μερικές περγκολίτσες και πολλές ξαπλώστρες με ομπρέλες για να πίνουμε από κάτω τα εξωτικά κοκτέηλ... Να αποκτήσει το νησί πια διεθνή χαρακτήρα έτσι ώστε να μην έρχονται αυτοί που τους αρέσουν οι ιδιαιτερότητες και τα "λιμνάζοντα", να κάθονται στο μέρος τους και να μην έχουμε συνωστισμό... Να τα ευχαριστιόμαστε μόνοι μας, δηλαδή όσοι έχουμε να πληρώσουμε, γιατί οι άλλοι από την πείνα σιγά μην σκέφτονται να πάνε για μπάνιο. Μα τι έχεις στο κεφάλι σου bymanolo 1985; Σκατά;

Unknown είπε...

Ότι δε μπορείς να κάνεις από μόνος σου, είσαι ανάξιος να το κάνεις, έρχεται κάποιος άλλος να στο πάρει και θα κάνει αυτός ότι εσύ δεν έκανες και πολλά παραπάνω. Είναι νόμος της φύσης αυτός, τώρα τα άλλα που λες είναι για εσένα.
Όσο για την βρώμα στα λιμνάζοντα δε ξέρω πολλούς ανάπηρους που να τους αρέσει ούτε οι ξαπλώστρες, ούτε το ότι είναι ανάξιοι να έχουν μια ντουζιέρα και όλα τα άλλα απλά βασικά. Αυτοί θα τα φτιάξουν.