Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Συνάντηση Μανόλη Μαργαρίτη με τον Πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά

Σε ιδιαίτερα εγκάρδιο και φιλικό κλίμα, πραγματοποιήθηκε σήμερα η συνάντηση του Δημάρχου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλη Μαργαρίτη με τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά. Ο Δήμαρχος επισκέφθηκε τον Πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου, προκειμένου να παραθέσει τα σοβαρότερα προβλήματα που απασχολούν το Δήμο.
Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο θέμα της αναβάθμισης του Αεροδρομίου και της επέκτασης του διαδρόμου προσγείωσης, καθώς και στο ζήτημα του φερόμενου χρεωστικού ανοίγματος προς το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.
Ο Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή τα ζητήματα που έθεσε ο Μανόλης Μαργαρίτης και δεσμεύτηκε ότι θα συνδράμει για την επίλυσή τους, προβαίνοντας σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προς αυτήν την κατεύθυνση. Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον Πρωθυπουργό, καθώς εν μέσω τόσο σημαντικών εθνικών ζητημάτων, ανταποκρίθηκε και θα επιληφθεί των ζητημάτων που απασχολούν το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.
Μετά το πέρας της συνάντησης, ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων εξέφρασε την ικανοποίησή του, καθώς σημαντικά θέματα που απασχολούν το Δήμο μπαίνουν σε τροχιά επίλυσης.



Δεν υπάρχουν σχόλια: