Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Δεν είναι παράφρονας. Είναι εγκληματίας!

Ανακοίνωση κατά του …Γρηγοράκου έβγαλε κάποιος φερόμενος ως εκπρόσωπος του Γιώργου Παπανδρέου, που θα είχε τεράστιο ενδιαφέρον να μάθουμε ΠΟΣΟ και ΑΠΟ ΠΟΥ πληρώνεται. Στην ανακοίνωση που θα μπορούσε να αποτελεί ρεσιτάλ παράνοιας, αν δεν μιλούσαμε για τον αρχηγό μιας εγκληματικής συμμορίας, ο Παπανδρέου μιλά για …σκάνδαλα Καραμανλή! Έχει το θράσος να μιλά για σκάνδαλα Καραμανλή ο πολιτικός εγκληματίας, όταν ο ίδιος:
1. Έκανε τέσσερις (4) εξεταστικές για τα υποτιθέμενα σκάνδαλα Καραμανλή! Και αντί για Καραμανλής του βγήκε: Τσοχατζόπουλος, Τσουκάτος, Μαντέλης, Παπαντωνίου, Χριστοδουλάκης, Βερελής, Βενιζέλος και Σημίτης! Έτρεχε μετά ο αρχιδιεφθαρμένος να κουκουλώσει τις εξεταστικές που ο ίδιος διέταξε για να γλιτώσει την πράσινη συμμορία!
2. Έθαψε το σκάνδαλο του C4i αφού...

εμπλέκονταν ο κολλητός του, Τρεπεκλής στην προμήθεια!
3. Διέλυσε το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο με το πρωτοφανές πλιάτσικο που έκανε ο κολλητός του διοικητής, μαζί με μέλη της οικογένειας του!
4. Έδωσε κέρδη δεκάδων δισεκατομμυρίων από την καταστροφή της Ελλάδας σε κολλητούς του. Σόρος, Κλίντον, Πώλσον κλπ.
5. Έδωσε 8 δις επιδοτήσεις από τα λεφτά που “δεν υπήρχαν” στα λαμόγια της πράσινης ανάπτυξης, με την οποία ασχολείται επαγγελματικά ο αδελφός του! Έταζε 1 εκατομμύριο θέσεις εργασίας, και έφερε 1,1 εκ. Θέσεις ανεργίας αφού αυτό το πολύτιμο για την ανάπτυξη χρήμα, πήγε σε τσέπες αντί να παει στην πραγματική οικονομία!
6. Κράτησε στα συρτάρια και χάλκευσε την λίστα Λαγκάρντ για να γλιτώσει τους κολλητούς του, συγγενείς του διορισμένου υπουργού του, αλλά και τον Μαργελο!
7. Με το που εξελέγη πρωθυπουργός, έδωσε εκατοντάδες εκατομμύρια ΕΥΡΩ χωρίς εγγυήσεις, στους νταβατζήδες που τον εξέλεξαν! Τέτοια άθλια συναλλαγή δεν έχει ξαναγίνει στην σύγχρονη ιστορία.
8. Έσωσε τους τραπεζίτες με δημόσιο χρήμα, ώστε να μην γίνει έλεγχος στα θαλασσοδάνεια που είχαν δώσει όλα αυτά τα χρόνια. Τους το είχε εγγυηθεί προεκλογικά.
9. Φυγάδευσε τον αδελφό του που διαθέτει ελβετική εταιρεία που συστεγάζεται με τον απατεώνα Γριβέα, ο οποίος έβγαλε τα εκατομμύρια του ΤΤ εκτός χώρας, έναν μήνα μετά την εκλογή Παπανδρέου! Οι Ελβετικοί τους λογαριασμοί, ακόμα δεν έχουν ανοίξει για να βρεθεί η ροή του χρήματος!
10. Και αφού είσαι τόσο τίμιος κύριε Παπανδρέου, γιατί επιτρέπεις στον αδελφό σου να κρύβεται πίσω από το ελβετικό απόρρητο και δεν ανοίγει ο ίδιος τους λογαριασμούς του; Αφού είναι κρυστάλλινος, τι φοβάται;
11. 300 εκ. Ευρώ πλιάτσικο στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ έγινε επί των ημερών του, σύμφωνα με δημοσιεύματα. Επίσης εξαφανίστηκαν τα βιβλία πριν από το 2007, πάλι σύμφωνα με δημοσιεύματα και διαρροές. Αν ήταν διαχειριστής καφετέριας, θα είχε φάει ισόβια. Τώρα, απλώς φυγαδεύεται.


…και ο κατάλογος, δεν έχει τέλος.
Αυτός λοιπόν ο απατεώνας, έχει το θράσος να μιλα για σκάνδαλα. Αυτός ο εκβιαστής, έχει το θράσος να μιλα για φυγή Καραμανλή, όταν ο ίδιος ξεκαθάριζε ότι θα ρίξει την κυβέρνηση ελέω προέδρου! Όταν ο ίδιος δεν συνηγορούσε στα πιο βασικά μέτρα, π.χ. Στο πάγωμα των συντάξεων άνω των 2000 ευρώ!
Αυτός ο σκοτεινός τύπος ήταν που πόζαρε πάνω στα ολοκαυτώματα του 2007 και 2009, όταν η Ελλάδα κάηκε όλως τυχαίως, μετά την προκήρυξη εκλογών.
Αυτός ο Νέρωνας του Ελληνισμού, θα πληρώσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: