Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Έφυγε αναπάντεχα από τη ζωή ο αγαπητός σε όλους Γιάννης Συμεώνογλου - Ανακοίνωση του Πανναξιακού

Όλο το νησί θρηνεί για τον αναπάντεχο χαμό του Γιάννη Συμεώνογλου. Η είδηση του θανάτου, έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία το απόγευμα της Κυριακής, με τη Ναξιακή κοινωνία να αδυνατεί να πιστέψει τα μαντάτα, που ήθελαν άλλο ένα παιδί να φεύγει πρόωρα - προδομένο απ' την καρδιά του.
Έγγαμος, πατέρας δυο παιδιών, άριστος οικογενειάρχης και επαγγελματίας, προσιτός και αγαπητός σε όλους, ο  Γιάννης, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 41 ετών, βυθίζοντας στο πένθος και τη θλίψη όλους όσους τον γνώριζαν - και δεν ήταν λίγοι...
Ο Πανναξιακός, στο άκουσμα της είδησης του χαμού του Γιάννη ανέβαλε την προγραμματισμένη για σήμερα εκδήλωση.  Η ανακοίνωση αναφέρει:
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανναξιακού Α.Ο. πενθεί τον πρόωρο χαμό του ξεχωριστού μέλους της αθλητικής μας οικογένειας και πρώην αθλητή μας Γιάννη Συμεώνογλου. Αμέσως μετά την θλιβερή είδηση του θανάτου του αποφασίσθηκε η ακύρωση της προγραμματισμένης εκδήλωσης της 27/10/2014 στην Ocean με τον τραγουδιστή Γιώργο Σαμπάνη.
Ο Γιάννης θα παραμείνει για πάντα στη μνήμη μας και στην καρδιά μας.



ΥΓ: (Αν και τα λόγια είναι ελάχιστα) εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

γεια σου καλο παιδι με το α κεφαλαιο.να πεις στον μπαμπα μου και στην κορη μου οτι ειναι ποιο τυχεροι τωρα που θα εχουν εσενα κοντα τους.καλο δρομο φιλε και καποτε θα ξανασυναντηθουμε