Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Πρεμιέρα του 2ου γύρου, με το ντέρμπι Φιλώτι - Πανναξιακός να μονοπωλεί το ενδιαφέρον!

Η έναρξη του 2ου γύρου στον 3ο όμιλο, βρίσκει Πανναξιακό και Φιλώτι στη 2η και 3η θέση (αντίστοιχα) του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας έναν βαθμό διαφορά.
Οι δυο Ναξιώτικες ομάδες (μαζί με τον πρωτοπόρο Πανθηραϊκό) είναι οι αυτές που θα περάσουν στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος, μιας και η διαφορά από τους υπόλοιπους είναι ήδη μεγάλη και μάλλον απίθανο να καλυφθεί... Η δε θέση στην κατάταξη, δεν έχει καμιά σημασία για την συνέχεια, αφού μόλις σχηματιστούν οι νέοι όμιλοι, όλες οι ομάδες ξεκινούν απ' το μηδέν.
Με αυτά τα δεδομένα, το αυριανό τοπικό ντέρμπι μεταξύ Φιλωτίου - Πανναξιακού (Κυριακή 12.45 στο Αγερσανί) είναι... βαθμολογικά αδιάφορο!
Οι δυο ομάδες φυσικά, ''έχουν αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς'' απ' τον πρόσφατο επεισοδιακό αγώνα κυπέλλου (που έληξε με επικράτηση του Πανναξιακού), αλλά και απ' την αναμέτρηση του 1ου γύρου η οποία δεν ανέδειξε νικητή...
Η έλλειψη σκοπιμότητας και άγχους λόγω βαθμοθηρίας, αλλά και η καλή κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι δυο ομάδες συνηγορούν ώστε να γίνει ένα όμορφο ματς, το οποίο θα ικανοποιήσει τους πιστούς φίλους και των δυο που θα παραβρεθούν αύριο στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση.
Αρκεί, όσοι παραβρεθούν στο γήπεδο (ποδοσφαιριστές, παράγοντες, φίλαθλοι) να θυμούνται ότι πρόκειται απλά για ένα παιχνίδι και πέραν αυτού, κανείς δεν έχει να χωρίσει τίποτα με κανέναν...





Δεν υπάρχουν σχόλια: