Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Απολογισμός εικοσαετίας… Μηδενίστε τους!

Ήταν δεδομένα και ξεκάθαρα τα πάντα εξ΄ αρχής.
Αδιακρίτως το τι έλεγαν τα προβοκατόρικα πράσινα και μπλε τρολλάκια με λεκτικά που εκπορεύονταν από τις ομάδες αλήθειας (όπως τι έλεγαν) των παπανδρέου και σαμαρά, η αλήθεια ήταν αυτό που αντιμετωπίζει η Ελληνική κοινωνία σήμερα. Χάος, απόγνωση, πόνος, θλίψη, κατήφεια, ζόφος, μετανάστευση.
Κύριες και κύριοι, πατριώτες συμπατριώτες, ή γίνεται αντιληπτό σε όλους η μέγιστη προδοσία που συντελέστηκε από μητσοτάκη – σημίτη – γιαννίτση – σπράο και εντεύθεν και πράττουμε αναλόγως, στέλνοντας στην φυλακή τα σημερινά ψυχοπαίδια τους που ήσαν και συμμαθητές, μαζί με κάτι τιποτένιους και προδότες … συνταγματολόγους ή Ελλάδα και Έλληνες, τέλος !
Πάψτε πλέον να πιστεύετε πως «κάτι θα αλλάξει», «κάτι γίνεται», «ο Θεός θα βοηθήσει» και άλλες ανάλογες βλακείες ύφους μοιρολατρικού και Θούλης...

Μας είχαν για ψωμοτύρι κάθε στιγμή που σας κτυπούσαν φιλικά την πλάτη, μας είχαν για τον Καιάδα κάθε μέρα που τους υποδεχόσασταν ως σωτήρες. Μας πούλησαν αυτοί που τίμησε ο κόσμος με την εκλογής τους.
Μα, για σκεφτείτε. Ποιοι ήσαν και ποιοι είναι οι εκλεγμένοι ; Άεργοι, τιποτένιοι άσχετοι, ζάμπλουτοι που έκαναν το κέφι τους, ή στην χειρότερη, διαπλεκόμενοι με τεράστια οικονομικά και γεωπολιτικά συμφέροντα.
Εθνικοί μειοδότες που έφεραν στην Χώρα την κάθε φυλή του Ισραήλ μόνο και μόνο για να προσμείξουν, για να αλλοιώσουν και να αλώσουν τον Ελληνισμό.
Στο παιχνίδι αυτό μαζί και φερόμενοι ως δημοσιογράφοι που είτε τους πλήρωναν τα δάνεια μεγαλοεπιχειρηματίες, είτε ήσαν και παραμένουν εκβιαζόμενοι για πάθη τους.
Κορωνίδα δε όλων ; Οι τραπεζίτες, που είτε ήσαν «δεξιά χέρια» πολιτικών που είχαν αδέλφια σε μυστικές υπηρεσίες, είτε από εργολάβοι και επιχειρηματίες έστησαν παραμάγαζα που έδιναν πανωτόκια σε καταθέσεις. Και όλα αυτά λες και η υπόθεση κωσκοτά ήταν πολλά χρόνια πίσω όπου, αγόρασε τράπεζα με το τίποτα, και αφαίμαξε κεφάλαια για να τα δίνει σε κόμματα και σε … πολιτικούς. Έτσι επαναλήφθηκαν τα ίδια και τα ίδια με περιπτώσεις όπως ο λαυρεντιάδης ή ακόμη και ο ψωμιάδης έγιναν με ξένα χρήματα τραπεζίτες, ή ακόμη και ο σάλλας, το δεξί χέρι του σημίτη, με χρήματα που ξεκίνησε από ένα ένα fund. Αλήθεια, ποιοι το απάρτιζαν ;
Έπαιξαν τα χρήματά σου Έλληνα στο χρηματιστήριο, μεταβιβάζοντας τους κόπους σου σε ξένα και ολιγαρχικά χέρια, επιθυμώντας και κατορθώνοντας να σώσουν την αλαζονεία, την αμετροέπεια και τις εντολές που είχαν από τους αφεντάδες τους.
Επιστέγασμα όλων αυτών ήταν το να χάσει ο εργαζόμενος το αναφαίρετο δικαίωμά του στην σύνταξη, να χάνει το σπίτι του σε τιμή αγοράς ενώ φορολογείται για τιμές τους 2007 (!!!), να χάσει την εργασία του, να χάσει την παιδεία, τα τοπικά αστυνομικά τμήματα και κατ΄ επέκταση την ασφάλεια που πρέπει να νοιώθει ο Πολίτης, να χάνει δυνάμεις το στράτευμα, προς χάριν των μιζών όπου «κάτι» το αποκτούσε η Πατρίδα σε τιμή 2πλάσια της αγοράς, για να πληρωθούν οι μίζες.
Επιστέγασμα ήταν να χάσει η Πατρίδα την ανεξαρτησία της από τιποτένιους τοκογλύφους και ο Ελληνισμός να πλασάρεται διεθνώς και να θεωρείται ως το λαμόγιο και ο κλέφτης.
Σηκώστε ανάστημα Έλληνες, μηδενίστε τα ποσοστά ν.δ. – πασόκ – δημάρ – λάος – ποτάμι και αυτής της χ.α. που το μόνο ουσιαστικά που έφερνε στην Βουλή ήταν νομοσχέδια υπέρ των πλοιοκτητών. Μηδενίστε τους, και πάμε μπροστά, χωρίς βαρίδια του παρελθόντος και ο Θεός βοηθός και η υποχρέωσή μας στις επόμενες γενιές για ξεκαθάρισμα της κόπρου του Αυγεία, οφειλή. Κατέστρεψαν την Χώρα όλοι τους μαζί με τον συρφετό των συνδικαλιστών. Μηδενίστε τους !
Και κάτι ως τελευταίο. Όσοι δεν αναφέρονται στα ανωτέρω πολιτικά σχήματα ας έχουν κατά νου πως ο καιρός που ο Έλληνας δεν έβλεπε και δεν μετρούσε τα πάντα, τελείωσε. Ουδεμία ανοχή πλέον σε κανέναν.-



Δεν υπάρχουν σχόλια: