Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΚΑΡΔΙΟ-ΠΝΕΥΜΟΝΙΚΗΣ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΠΙΝΙΔΙΣΤΗ



Μετά από την επιτυχημένη διεξαγωγή του σεμιναρίου Ανανηπτών στη Βασική Υποστήριξη της Ζωής και τη χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδιστή (BLS/AED Providers Course), που πραγματοποιήθηκε στις 25 Απριλίου 2015 από το «ΝΙΚΟΣ ΠΡΩΤΟΝΟΤΑΡΙΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ», θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου σε όλους, όσοι συνέδραμαν στην υλοποίησή του.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλονται στην Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία και στον επικεφαλής της ομάδας κ. Νικόλαο Νικολάου, καθώς και σε όλους τους εκπαιδευτές που συμμετείχαν. Επίσης, ευχαριστώ το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και το ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ και ιδιαίτερα τους κ.κ. Τοτόμη Πρωτονοτάριο και Γιάννη Τσολάκη για την στήριξή τους και την κάλυψη των εξόδων φιλοξενίας, την Εκκλησία και τον π. Κωνσταντίνο Κύλη για την παραχώρηση του χώρου, την κυρία Σοφία Κρητικού, δ/ντρια  του 2ου Γυμνασίου Νάξου,  για τη σημαντική βοήθεια στη διοργάνωση, καθώς και το προσωπικό του Ιατρικού Κέντρου «Νίκος Πρωτονοτάριος».
 
Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους 62 συμμετέχοντες στο σεμινάριο, οι οποίοι πιστοποιήθηκαν από την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία και το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης.  


Πιστεύω το σεμινάριο αυτό να αποτελέσει το έναυσμα και την αφετηρία για τη διοργάνωση νέων σεμιναρίων Καρδιο-πνευμονικής αναζωογόνησης με πρωτοβουλία φορέων του νησιού. Με τον τρόπο αυτό αυξάνονται σημαντικά οι πιθανότητες διάσωσης ενός θύματος καρδιακής ανακοπής, συμβάλλοντας έτσι και στην πρόληψη του νεανικού αιφνιδίου θανάτου.


Αντιγόνη-Ελένη Τσατσοπούλου, MD
Παιδίατρος
- Μέλος της ομάδας Εργασίας Μυοκαρδιοπαθειών και νοσημάτων του Περικαρδίου της Ευρωπαϊκής Καρδιολογικής Εταιρείας

- Μέλος της Ομάδας Εργασίας Μυοκαρδιοπαθειών, ΒασικήςΕρευνας και Κληρονομικών Παθήσεων της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας

Δεν υπάρχουν σχόλια: