Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Η Παννάξα πήρε και το πρωτάθλημα στις Κυκλάδες και βάζει πλώρη για... παραπάνω!

Με ήρωα τον γκολκίπερ Τσουκαλά στη διαδικασία των πέναλτι, ο Πανναξιακός κατέκτησε και το πρωτάθλημα Κυκλάδων, ολοκληρώνοντας υποδειγματικά τη σεζόν!
Το ματς, αν και δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας, λόγω της ακατάλληλης ώρας διεξαγωγής και της κούρασης απ' τα (προ ημερών) ημιτελικά, είχε όλα τα στοιχεία ενός ντέρμπι, τόσο εντός αγωνιστικού χώρου, αλλά και στην εξέδρα.
Ο ΑΟ Σύρου, αιφνιδίασε μόλις στο 3' όταν ο Ραμπαβίλας έπιασε στον ύπνο την άμυνα του Πανναξιακού και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Τσουκαλά γράφοντας το 1-0.
Οι Ναξιώτες, πλήρωσαν με το ίδιο νόμισμα με την έναρξη της επανάληψης, αφού ο (νεοεισελθών) Ντάσιος στο 48'  μετά από υποδειγματική αντεπίθεση, έφερε με κεφαλιά το ματς στα ίσια. 
Στη συνέχεια, το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι δεν απέδωσε για καμιά απ' τις δυο ομάδες, αφού τόσο η κανονική διάρκεια, όσο και η παράταση κύλησαν χωρίς να αλλάξει το σκορ, με το θέαμα να είναι από μέτριο ως κακό... και τους Συριανούς να μην καταφέρνουν να εκμεταλλευτούν τις δυο καλές στιγμές που τους παρουσιάστηκαν.
Στη διαδικασία των πέναλτι (που έσπασαν καρδιές), ο γκολκίπερ του Πανναξιακού Τσουκαλάς, έγινε για μια ακόμα φορά ο ΗΡΩΑΣ της ημέρας, αφού με 3 απεκρούσεις έφερε το πρωτάθλημα στη Νάξο μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς από τους πολυάριθμους φίλους των τυπικά φιλοξενούμενων...
Είχαν προηγηθεί οι εύστοχες εκτελέσεις των Κατσούδα, Καρελέμογλου, Χαμηλοθώρη.
Ο Πανναξιακός πέτυχε τελικά το νταμπλ, ολοκληρώνοντας μια εξαιρετική (όπως εξελίχθηκε) ποδοσφαιρική σεζόν και πλέον βάζει πλώρη για τα μπαράζ ανόδου, στα οποία... ποιος ξέρει... μπορεί και να τα καταφέρει, αν και ο συγκεκριμένος στόχος δεν υπήρχε στα αρχικά πλάνα των διοικούντων...
Όπως και να 'χει, αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους για τη φετινή επιτυχία που έκανε για μια ακόμα φορά όλο τον κόσμο της Νάξου (και όχι μόνο) υπερήφανο!
Όπως συγχαρητήρια αξίζουν και στον κόσμο του Πανναξιακού, που ταξίδεψε όπου χρειάστηκε προκειμένου να δώσει την απαραίτητη ώθηση ώστε να επιτευχθούν οι πιο πάνω στόχοι.

















Α.Ο. Σύρου (Βαρθαλίτης): Συριανός, Καπλάνης (Γκιουράι), Τερόλη, Παπαδάκης, Μουράι, Μπαλόπιτας, Μανουδάκης, Μαραγκός, Ξυγκάκης, Ραμπαβίλας, Σαγκινέτος (Σέχου).

Πανναξιακός (Προμπονάς): Τσουκαλάς, Καρελέμογλου, Καπίρης, Παπανικολάου, Κατσάνης, Σέμε, Ευρυπιώτης (Γαλάνης), Κότσαρης (Χαμηλοθώρης), Λίκα (Ντάσιος), Κούτρος, Κατσούδας.