Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗ ΝΑΞΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΔΡΩΝ ΣΤΟ 10o ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Ομάδα πρωτοβουλίας, σε ρόλο Συντονιστικής Επιτροπής, αποτελούμενη από τους Γιώργο Καραμανή, Αντώνη Σοφικίτη, Χρήστο Μπούσιο, Δημήτρη Σουλή, Γιάννη Τσελέντη και Σταμάτη Καπίρη, υπό τον συντονισμό του Αναπλ. Γραμματέα του τομέα Υγείας του ΠΑΣΟΚ, Γιάννη Βλασερό, διεξήγαγαν την Κυριακή 20 Μαΐου τις εκλογές για την ανάδειξη των Συνέδρων από τη Νάξο, που θα συμμετάσχουν στο καθοριστικό, για την προοπτική του ΠΑΣΟΚ, 10ο Συνέδριό του.
Οι εκλογές διεξήχθηκαν στο ΚΕΓΕ, υποδειγματικά, με σημαντική συμμετοχή των εγγραφέντων μελών του Κινήματος, τα οποία ανήλθαν στα 100 άτομα.
Από τους υποψηφίους εκλέγονται, με την σειρά ψήφων οι: Σοφικίτης Αντώνης, Μπούσιος Χρήστος, Καραμανής Γιώργος, Σουλής Δημήτρης, Τσελέντης Γιάννης, ο Ντέκας Αριστοτέλης και ο Βασιλάκης Νικόλας.
Το γεγονός της διεξαγωγής των εκλογών, παρά την έλλειψη Τοπικής Οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ και της αναγκαίας υλικοτεχνικής υποδομής, καθώς και η σχετικά μεγάλη λαϊκή συμμετοχή, υποδηλώνει ότι το ΠΑΣΟΚ εξακολουθεί να έχει λαϊκή βάση έτοιμη να υποστηρίξει μία πραγματική ανασυγκρότηση του πολιτικού του χώρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: