Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Ψαλιδίστηκαν οι ελπίδες για άνοδο...

Ο Πανναξιακός δεν τα κατάφερε σήμερα στη Χίο, όπου στο σημαντικότερο παιχνίδι των μπαράζ για την άνοδο στη Football League II, γνώρισε την ήττα με σκορ 4-2 από τον Κανάρη Νενήτων...
Οι παίχτες του Γιώργου Προμπονά, έμειναν από δυνάμεις στην επανάληψη και σε συνδυασμό με τα προσωπικά λάθη δεν κατάφεραν να κρατήσουν το υπέρ τους σκορ του πρώτου ημιχρόνου (1-2), όπως αυτό διαμορφώθηκε με τα γκολ των Κωτσαρή (30') και Παπανικολάου (38'). 
Παρ' όλα αυτά, στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης (με το σκορ στο 4-2), είχαν δοκάρι με τον Παπανικολάου και χαμένο τετ-α-τετ με τον Ντάσιο, γεγονός που φανερώνει ότι μπορούσαν να πάρουν κάτι περισσότερο απ' το ματς.
Η ήττα, όχι μόνο φαντάζει βαριά (καθώς είναι η πρώτη φορά φέτος που η ομάδα της Νάξου δέχεται 4 γκολ), αλλά ήρθε και στο χειρότερο δυνατό σημείο και στο κρισιμότερο φετινό παιχνίδι.
Ο Πανναξιακός, έπεσε πλέον απ' την κορυφή και δεν κρατά την τύχη στα χέρια του...
Απλά με νίκη την τελευταία αγωνιστική στη Σάμο (κόντρα στον Πυθαγόρα) και ήττα του πρωτοπόρου Κανάρη στη Λέσβο από το Διαγόρα έχουμε τριπλή ισοβάθμια (Πανναξιακός, Κανάρης, Διαγόρας) και μάλιστα με τις ομάδες να έχουν ίδιους βαθμούς στα μεταξύ τους ματς (από 5).

Αποτελέσματα 
Διαγόρας Αγίας Παρασκευής - Πυθαγόρας 3-2
Κανάρης Νενήτων - Πανναξιακος 4-2

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Κανάρης 11
Πανναξιακός 8
Διαγόρας 8
Πυθαγόρας 0

Επόμενη (τελευταία) αγωνιστική:
Πυθαγόρας - Πανναξιακός
Διαγόρας - Κανάρης


ΥΓ: Διαβάστε τον ΚΑΠ των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων (εδώ) - άρθρο 20- και βγάλτε τα συμπεράσματα σας...

Δεν υπάρχουν σχόλια: