Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Συγχαρητήριο του ΠΑΣ Νάξου στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών εξετάσεων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
   O Π.Α.Σ Νάξου απευθύνει τα θερμά του συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της Νάξου για την επιτυχία τους στις Πανελλαδικές εξετάσεις και την εισαγωγή τους σε εκπαιδευτικά ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Ειδικότερα   αισθανόμαστε ιδιαίτερη χαρά για τα πέντε   παιδιά της δικής μας οικογένειας: τον Αδελφουλάκο Ιωάννη του Εμμανουήλ ( Χημείας Ιωαννίνων), τον Κατεινά Mανώλη του Γεωργίου (Οικονομικών επιστημών Ρεθύμνου), τον Μαράκη Γιώργο του Ιωάννη (Οικονομικής και Περιφερικής Ανάπτυξης -Πάντειο), τον Μπάκαλο Νικόλαο του Κωνσταντίνου (Φιλολογίας Ρεθύμνου) και τον Ρώτα Μιχαλη του Δημητρίου (Λογιστικής και χρηματοοικονομικής Ηρακλείου), οι οποίοι  κατάφεραν να εισαχθούν στα ΑΕΙ που επιθυμούσαν...

   Για μια ακόμα φορά αποδείχτηκε ότι, όταν κάποιος προσπαθεί συστηματικά και με ζήλο, τότε οι κόποι του  θα  δικαιωθούν. Αποδείξατε ότι ένας  αθλητής μπορεί να είναι ταυτόχρονα και άριστος Μαθητής.  Είμαστε περήφανοι για σας και σας ευχόμαστε, κάθε επιτυχία στις σπουδές σας και στην πραγματοποίηση  κάθε ονείρου σας.
   Τα συγχαρητήρια μας και στους αφανείς ήρωες αυτής της προσπάθειας, τους γονείς σας διότι χωρίς  την αμέριστη αγάπη και στήριξη τους, τίποτα δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί.
  Τέλος για όσους  δεν πέτυχαν, αυτήν την φορά, σίγουρα θα υπάρχει η επόμενη αλλά και αρκετές άλλες ευκαιρίες επιτυχίας και επαγγελματικής καταξίωσης. Άλλωστε ο αθλητισμός μας διδάσκει ότι πάντα υπάρχουν επιτυχίες και αποτυχίες. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι συνεχίζουμε την προσπάθεια για να πετύχουμε αυτό που ονειρευόμαστε. Ο Π.Α.Σ Νάξου θα διαφυλάσσει και θα λειτουργεί  πάντα με βάση τους κανόνες ανάπτυξης ολοκληρωμένων αθλητών και υγιών και πετυχημένων ανθρώπων.

Για το Δ.Σ     

Το Γραφείο Τύπου  Π.Α.Σ Νάξου

Δεν υπάρχουν σχόλια: