Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Δύσκολη πρόκριση (2-1) για Πανναξιακό κόντρα στον ΑΟ Πάρου

Σήμερα το απόγευμα στο ΔΑΚ, δυο φανερά ανέτοιμες ομάδες, προσέφεραν ένα (επιεικώς) μέτριο θέαμα, σε μια αναμέτρηση την οποία διηύθυνε ένας κακός διαιτητής...

Ο ΑΟΠ, δεν έκανε ούτε σήμερα το ιστορικό διπλό στη Νάξο, σε ένα ματς που για μισή ώρα φαινόταν δικό του, αλλά δεν κατάφερε ούτε καν να προηγηθεί...
Η ομάδα του Γ. Προμπονά πήρε τελικά την πρόκριση, με το ματς να γίνεται ''ροντέο'' και τον Σκούπρα να πραγματοποιεί σπουδαίο ντεμπούτο με δυο γκολ.
Ο Πανναξιακός άνοιξε το σκορ με την κεφαλιά του Λαρισαίου επιθετικού στο 14', με τον ΑΟΠ να απαντά με το γκολ-πέναλτι του Αρκουλή στο 35' και τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για την αυστηρή αποβολή του Βιλλαντώνη.
Απ' το σημείο εκείνο, οι φιλοξενούμενοι, έχοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα, πίεσαν, χωρίς όμως αποτέλεσμα, ως το 63' όπου με την (ανόητη) αποβολή (με δεύτερη κίτρινη) του Κορτιανού η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε και ο Πανναξιακός άρχισε να κερδίζει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο.
Το δεύτερο γκολ για τους γηπεδούχους, ήταν πλέον θέμα χρόνου, καθώς το μόνο που έλειπε ήταν ένα καλό τελείωμα, μιας και οι ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν και σπαταλήθηκαν ήταν πολλές και κλασικές.
Τη λύση έδωσε και πάλι ο κορυφαίος των γηπεδούχων Σκούπρας, ο οποίος με ευθύβολο σουτ στο 89' παραβίασε για δεύτερη φορά την εστία των Παριανών, οι οποίοι ένα λεπτό πριν, είχαν μείνει με 9 παίχτες λόγω αποβολής (με δεύτερη κίτρινη) του Χατζία.
Κακή η διαιτησία του Νεοκοσμίδη που ''έχασε το ματς'', αφήνοντας με παράπονα και τις δυο ομάδες, με τους Παριανούς να φωνάζουν δίκαια για τον μη καταλογισμό ενός πέναλτι (+ κόκκινη) στην επανάληψη με το σκορ στο 1-1.

Στην επόμενη φάση του κυπέλλου, ο Πανναξιακός θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Τραγαίας.






Δεν υπάρχουν σχόλια: