Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Πού είναι το ΟΧΙ; Πού είναι το 62%;

Μία από τις πολλές κωμωδίες-τραγωδίες- που ανεβάζει ο θίασος ΣΥΡΙΖΑ, είναι τα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό, ανάμεσα σε κυβέρνηση και Στουρνάρα. Τελευταίο,πολύ διασκεδαστικό επεισόδιο το γεύμα Στουρνάρα-Τσίπρα, κάτι που πανηγύρισε δεόντως σύσσωμος ο Τύπος που πρόσκειται στο μνημονιακό και όχι μόνο κατεστημένο, στο οποίο βέβαια έχει προσχωρήσει η νεοαριστερά.
Αυτό είναι απλά η συνέχεια των επεισοδίων του καλοκαιριού, όπου θα θυμίσω ότι ο Στουρνάρας είχε χαρακτηριστεί από το Μαξίμου παράγοντας σταθερότητας και υπευθυνότητας, ενώ η Ζωή είχε πει πως, όταν ήθελε να προσάγει τον Στουρνάρα στη Βουλή, ο Φλαμπουράρης της είχε πει να μην τον ζορίζει και πολύ...


Παλιότερα, βέβαια, ο Τσίπρας έλεγε τον Στουρνάρα μνημονιακότερο του μνημονίου,υπεύθυνο για λουκέτα, ανεργία, αυτοκτονίες, τον απειλούσε με ποινικές ευθύνες για τον τρόπο που χειριζόταν την τότε ανακεφαλαίωση των τραπεζών(!), ενώ τώρα όλα μέλι γάλα και του έλεγε να μη διανοηθεί να μετακινηθεί στην Τράπεζα της Ελλάδας, όπου τώρα ζει και βασιλεύει, και φυσικά, ούτε καν ποτέ διανοήθηκε να τον πειράξει, πόσο μάλλον να τον αντικαταστήσει.
Αυτή είναι μια από τις άπειρες και τεράστιες κωλοτούμπες του Τσίπρα, όπου πλέον τίποτα δεν μας κάνει εντύπωση.
Εκείνο που κάνει εντύπωση, είναι η απάθεια και η νωθρότητα που επικρατεί στον κόσμο.
Ενώ συμβαίνουν απίστευτα πράγματα, ενώ τον ξεσκίζουν καθημερινά, ενώ περνάνε τα χειρότερα μέτρα που έχουν περάσει ποτέ και έρχονται κι άλλα, ο κόσμος είναι απών.
Πού είναι οι αγανακτισμένοι;
Πού είναι το ΟΧΙ;
Πού είναι το 62%;

Δεν υπάρχουν σχόλια: