Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

Πολιτιστικός περίπατος στην πόλη της Νάξου στις 2 Αυγούστου 2016

Ανακοίνωση Ενημερωτικού Περιπάτου
Η Πολιτιστική Δράση "ΝΙΚΑΝΔΡΗ" συνεχίζει και κατά το εφετινό καλοκαίρι τις δραστηριότητές της στη Νάξο με ενημερωτικούς περιπάτους, με επισκέψεις σε ιστορικά μνημεία, αρχαιολογικούς χώρους, ναούς, αρχαιολογικά και λαογραφικά μουσεία, αξιόλογα φυσικά τοπία, χώρους παραγωγικής δραστηριότητας των κατοίκων κλπ.
Σας γνωρίζουμε ότι την Τρίτη 2 Αυγούστου 2016 θα πραγματοποιήσουμε ενημερωτικό πολιτιστικό περίπατο στην παλιά πόλη και στο Κάστρο της Χώρας Νάξου και επισκέψεις σε ναούς καθώς και σε εκθεσιακούς χώρους της περιοχής αυτής. Η εκκίνηση θα γίνει στις 11 η ώρα το πρωί από την κεντρική παραλιακή πλατεία, στον χώρο εμπρός από το κατάστημα Προμπονά.
Η συμμετοχή είναι δωρεάν για τους εγγεγραμμένους φίλους και συνεργάτες της κίνησής μας καθώς και για όσους θα εγγραφούν κατά τη διάρκεια του προαναφερθέντος περιπάτου. Όσοι έχουν συμμετάσχει σε παλαιότερες ενημερωτικές επισκέψεις μας θεωρούνται αυτομάτως εγγεγραμμένοι στους φίλους και συνεργάτες μας...

Στις δραστηριότητές μας μπορούν να συμμετέχουν επίσης (ύστερα από συνεννόηση μαζί μας) και όποιοι άλλοι ενδιαφέρονται να γνωρίσουν χώρους, μνημεία και μουσεία που σχετίζονται με την ιστορία, τον πολιτισμό της Νάξου και την οικονομική και παραγωγική δραστηριότητα των κατοίκων της.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 22850-24.112 και στο κινητό του προέδρου και υπεύθυνου επικοινωνίας της κίνησής μας κ. Γιάννη Λογαρά, στο 6983.167.196.
Μπορείτε επίσης να επικοινωνείτε μαζί μας και ηλεκτρονικά στη διεύθυνση:   logarasyan@gmail.com και nikandre.com@gmail.com.


*


Αγαπητοί συμπολίτες και επισκέπτες και φίλοι του νησιού.


Με τη συμμετοχή σας στις δραστηριότητές μας συμβάλλετε, ώστε να κάνουμε ευρύτερα γνωστά τα στοιχεία εκείνα που συνθέτουν την ιστορία και τον πολιτισμό της Νάξου στο πέρασμα των χρόνων από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα. Επίσης συμβάλλετε στο να προσδιοριστούν όσο το δυνατόν περισσότεροι αξιόλογοι επισκέψιμοι χώροι, που είναι πολυάριθμοι και πολλοί από αυτούς δεν είναι γνωστοί ακόμη και στους κατοίκους του νησιού. Έτσι συμβάλλουμε, όσον εξαρτάται από όλους μας, στην πολιτιστική και οικονομική πρόοδο του νησιού και στην εξασφάλιση περισσότερων θέσεων εργασίας για τους νέους του νησιού μας.
Η εγγραφή σας στον κατάλογο των φίλων και συνεργατών της κίνησής μας θα βοηθήσει σημαντικά στην επίτευξη των στόχων αυτών για την ανάδειξη του πολιτισμού της Νάξου και προς το γενικότερο συμφέρον και της τοπικής κοινωνίας. Η εγγραφή σας είναι δωρεάν και μπορεί να γίνει και προφορικά ή ηλεκτρονικά, ακόμη και κατά τη διάρκεια των ενημερωτικών επισκέψεων. Δεκτή η προαιρετική φιλική ενίσχυση πέντε (5) ευρώ για την κάλυψη κάποιων λειτουργικών εξόδων και για να μπορούμε να σας ειδοποιούμε τηλεφωνικά, ηλεκτρονικά, εγγράφως, με έντυπα για τις δραστηριότητές μας και για τις ενημερωτικές επισκέψεις σε ενδιαφέροντες χώρους.
Επίσης η κίνησή μας διαθέτει με συμβολική τιμή ένα πολυσέλιδο δίγλωσσο έντυπο (στα ελληνικά και αγγλικά) και με φωτογραφίες, που περιέχει πληροφορίες για μια σειρά από σημαντικούς επισκέψιμους χώρους του νησιού μας και είναι χρήσιμο για όσους θέλουν να ενημερωθούν και να ενημερώσουν άλλους για σημαντικά μνημεία και αξιόλογους επισκέψιμους χώρους του νησιού.
Η συμπαράστασή σας στις προσπάθειές μας θα είναι σημαντική για την επίτευξη των κοινών στόχων και την πρόοδο του νησιού μας. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.
Με νεότερη ανακοίνωσή μας θα σας γνωρίσουμε τις επόμενες ενημερωτικές επισκέψεις μας.



                                                Με εκτίμηση


Ο Πρόεδρος

Γιάννης Λογαράς


  "ΝΙΚΑΝΔΡΗ"
  ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ-ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ
  ΕΔΡΑ: ΧΩΡΑ ΝΑΞΟΥ Νάξος 28 Ιουλίου 2016
  ΤΗΛ. 22850-24112
   ΚΙΝ.: 6983.167.196

Δεν υπάρχουν σχόλια: