Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

Εκδηλώσεις της “Βιβλιοθήκης Ανωμερίτη” του Συλλόγου Φιλωτιτών Νάξου.

Με αφιέρωμα στον μεγάλο έλληνα συγγραφέα Πέτρο Μάρκαρη, θα ξεκινήσουν οι εκδηλώσεις για την επόμενη χρονιά 2016-2017 της “Βιβλιοθήκης Ανωμερίτη” του Συλλόγου Φιλωτιτών Νάξου.
Μετά από δέκα (10) χρόνια συνεχούς προσφοράς στα λογοτεχνικά δρώμενα του νησιού, η Λέσχη Ανάγνωσης Βιβλίου και η Παιδική Λέσχη Ανάγνωσης Βιβλίου, αποφάσισαν όπως η κύρια εκδήλωσή της να γίνεται τον Οκτώβριο αντί τον Αύγουστο, ώστε να είναι ανοιχτά και τα σχολεία. Στην πρώτη και κύρια εκδήλωση της χρονιάς θα ανακοινώνεται και το πρόγραμμα της χειμερινής περιόδου. Όπως είναι γνωστό όλες οι εκδηλώσεις της Βιβλιοθήκης γίνονται σκόπιμα από το Φθινόπωρο έως την Άνοιξη, ώστε να απευθύνονται και να συμμετέχουν οι μόνιμοι κάτοικοι του νησιού...

Με αφορμή την εργογραφία του Πέτρου Μάρκαρη η νέα πολιτιστική χρονιά, παράλληλα με τις λοιπές εκδηλώσεις θα ξεκινήσει και έναν ετήσιο κύκλο εκδηλώσεων αφιερωμένο στη λεγόμενη “Αστυνομική Λογοτεχνία”.
Η “Βιβλιοθήκη Ανωμερίτη” και η Διαχειριστική της Επιτροπή, ανακοινώνουν, ότι κατά τους μήνες Ιούλιο έως Σεπτέμβριο, η Βιβλιοθήκη και το εκθετήριο δώρων θα παραμένουν ανοιχτά σε καθημερινή βάση.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: