Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017

Σύλλογος Κυνηδαριωτών Νάξου: Πρόσκληση μελών σε Γενική Εκλογο-απολογιστική Συνέλευση.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου Κυνηδαριωτών Νάξου "Ο Άγιος Γεώργιος" σας ενημερώνει ότι σύμφωνα με το καταστατικό ίδρυσης (άρθρο 18), η Γενική Συνέλευση είναι το ανώτατο και κυρίαρχο όργανο του συλλόγου.
Συμπληρώνονται δύο (2) χρόνια περίπου από τις τελευταίες εκλογές ανάδειξης μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και σας προσκαλούμε στην Εκλογο-απολογιστική Γενική Συνέλευση την Κυριακή 26 Μαρτίου 2017 και ώρα 11:00 το πρωί, στην αίθουσα του Συλλόγου (Δερβενακίων 20 – Γαλάτσι, τηλέφωνο: 2102927231) με θέματα συζήτησης:


α) Διοικητικός, Οικονομικός απολογισμός και απαλλαγή της Εξελεγκτικής Επιτροπής και του Διοικητικού Συμβουλίου.
β) Ορισμός Εφορευτικής Επιτροπής για τη διενέργεια εκλογών ανάδειξης μελών νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
γ) Άλλα θέματα που αφορούν το σύλλογο και το χωριό μας.


Σε περίπτωση μη απαρτίας (απαιτείται το 1/3 των ταμειακώς εντάξει μελών), η Γενική Συνέλευση, μεταφέρεται για την επόμενη Κυριακή 2 Απριλίου 2017 την ίδια ώρα (11:00 π.μ.) με όσα μέλη παρευρεθούν.

Στηρίζουμε και αναδεικνύουμε τον πολιτισμό, τα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας με πολλές δραστηριότητες και η συμμετοχή όλων είναι απαραίτητη και καθοριστική στην προσπάθεια που καταβάλλουμε για τη σωστή λειτουργία του συλλόγου.                                       Ο Πρόεδρος                            Ο Γεν. Γραμματέας
                            Ιάκωβος Κ. Τσελέντης                     Κων/νος Γ. Καρποντίνης

Δεν υπάρχουν σχόλια: