Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

902 μπουρμπουλήθρες…

Άπατο θα πάει το κουφάρι αυτού του μορφώματος που έχει καταντήσει το ΚΚΕ. Και θα πάει από μόνο του χωρίς κανένας άλλος να κουνήσει ούτε το μικρό του δαχτυλάκι.
Αυτό αποδεικνύει άλλωστε και η υπόθεση του 902. Το “κόμμα” δηλαδή μια κλίκα ανθρώπων που το νέμεται, δεν εμπιστεύεται ούτε στο ελάχιστο τα μέλη και τους φίλους του. Αντί να τους δώσει από μια μετοχή των 10 ευρώ και να γίνει έτσι μια κοινωνική επιχείρηση, αντί να τους ανοίξει τα μικρόφωνα και τις κάμερες να μιλήσουν με τη δική τους φωνή και τα δικά τους πρόσωπα, προτίμησε να πουληθεί κανονικά σε ιδιώτη. Αφού δεν είναι ικανοί να...
διαχειριστούν έναν περιφερειακό και μικρής εμβέλειας σταθμό, πώς είναι δυνατόν να τους εμπιστευθεί κανείς τίποτα μεγαλύτερο, πόσο μάλλον το να αλλάξουν τον κόσμο!
902 μπουρμπουλήθρες βγάζει στον αφρό το κουφάρι του ΚΚΕ καθώς βουλιάζει και καλά θα κάνουν όσοι κομμουνιστές να κοιτάξουν να διασώσουν ότι ιστορικό, αληθινό και υγιές υπάρχει εκεί πέρα μέσα. Να περάσει το κόμμα στη βάση του, αν αυτή μπορεί να απεγκλωβιστεί από την πλύση εγκεφάλου τόσων χρόνων και το ναρκωτικό του “ιερού κόμματος” που δεν είναι άλλο από το Ιερατείο.
Μια ανταρσία χρειάζεται, να καταληφθεί το πλοίο από το κατώτερο πλήρωμα! Αν κάτι τέτοιο κυοφορείτο, θα ήταν αρκετός λόγος για να πουληθεί άρον άρον ο σταθμός, μη και περάσει στα χέρια των στασιαστών…!




κεράσια και κρίνοι 

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φαντασιώσεις φασιστα αυγοστο μηνα η μαλακιες ηλιθιου;

Ανώνυμος είπε...

Το είδα κι αλλού αυτό το άρθρο. ''Επαιξε'' πολύ τις τελευταίες δυο μέρες. Όπου όμως κι αν έπαιξε, τα σχόλια λες και τα έχει γράψει ένας και μοναδικός. Ο ίδιος φασισμός, ο ίδιος καθεστωτισμός, ίδια νοοτροπία, η ίδια ρητορεία, η ίδια αντίληψη, οι ίδιες ύβρεις! Όλοι βγήκαν απ' το ίδιο φροντιστήριο. Μόλις θιγεί το αλεξικέραυνο της λαϊκής οργής βαφτίζονται φασίστες ή ηλίθιοι το 95% του λαού-μόνοι σωστοί μάγκες και ωραίοι οι κομουνιστές. ΠΑΝΤΑ. Αποτελεί αξίωμα. Οι μπουρμπουλήθρες σύντροφοι δεν είναι 902. Είναι πολύ περισσότερες......

Ανώνυμος είπε...

ok 07,33 εσυ εισαι μονο ΜΑΛΑΚΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα δεν είναι οτι το ΚΚΕ πούλησε τον 902 σε offshore εταιρία με έδρα τις…Παρθενους Νήσους και μετοχικό κεφάλαιο…2000 ευρω
Το Θέμα είναι ότι το ΚΚΕ (που αποδεδειγμένα κάνει τις καλύτερες αναλύσεις και έχει αποδείξει ότι επιβιώνει) πούλησε σε ευρώ!!!
Δεν ξέρουμε αν είδε τα μερομήνια η έχει συμβούλους σε κάποια εκ των Moody’s,Standard & Poor’s,Fitch Ratings…
Αλλά θα πρέπει να θεωρήσουμε ότι κάτι ξερουν από καπιταλισμό και καταστροφή κεφαλαίου. Κάτι γνωρίζουν από αναγεννητικά μέσα του καπιταλισμού ώστε να υπάρξει εκ νέου κερδοφορία…
Ίσως το ΚΚΕ τώρα πια απλώς θα περιμένει να αγοράσει σε δραχμές. Αν του κάτσει το σενάριο μη σου πω θα πάρει και το MEGA

Γιώργος είπε...

Μικρέ,αφελή οπορτουνιστάκο (για ανταρσυα σε κόβω)δεν ντρέπεσαι να παίρνεις γραμμή απ τα ΝΕΑ; (ρητορικό το ερωτημα) γιατι οπορτουνιστης και τσιπα που ξανακούστηκε.

Γιώργος είπε...

"Και να ντρέπεσαι όταν βλέπεις σε ένα τοίχο με μπογιές
να γραφεί έξω οι φασίστες από τις γειτονιές
και τα μάτια καθηλώνονται απ'ευθείας στο χώμα
γιατί το σύνθημα γράφτηκε με αίμα όχι με χρώμα..."

http://www.youtube.com/watch?v=aexSTeDAM6Y

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΗΣΤΕ ΠΙΑ ΡΕ ΑΘΛΙΟΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ. ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΑΤΕ. ΝΑ ΧΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΑ ΔΥΟ. ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΠΑΝΤΟΥ. ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ. ΑΘΛΙΟΙ ΜΙΑ ΖΩΗ, ΑΘΛΙΟΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

naxos 365 μόνο αυτό μπορείς;; ψάξε καλύτερα... θα βρεις κι άλλους τρόπους και άλλες τέτοιες μπούρδες για να συκοφαντίσεις και να χτυπήσεις το μοναδικο Κόμμα που είναι καρφί στο μάτι του συστήματος και των κάθε λογής διαχειρηστών του (οπορτουνιστών και άλλων αριστερούλιδων) που κάθε μερα προσπαθούν με χίλιους δυο τρόπους να σώσουν και να συντηρίσουν ένα σύστημα σαπιμένο ως το μεδούλι... Αλήθεια;; γιατί τόσος πόνος για τον 902; αφού εσείς οι ίδιοι όσο υπήρχε ούτε που "το γνωρίζαται".... Απλά βρήκατε έναν ακόμη τρόπο να χτυπήσεται το ΚΚΕ. Αλήθεια naxos 365 μήπως και εσύ νοιάζεσαι (όπως και ο σεναριογράφος της αισχρότητας που αναδημοσίευσες) για το ΚΚΕ; το ΚΚΕ είναι τα μέλη και οι φίλοι του και αυτοί είναι πάντα και θα είναι στο πλευρό του. Αυτοί ξέρουν και κατανοούν τους λόγους για τους οποίους αναγκάστηκε το Κόμμα να πάρει αυτή τη δύσκολη -πρώτα από όλά για το ίδιο- απόφαση και ξέροντας ότι θα βρεθούν με αυτήν διάφοροι καλοθελητες, τσιράκια και φερέφωνα, να αρχίσουν (όπως πάντα) να λασπολογούν και να συκοφαντούν το Κόμμα.

Unknown είπε...

Ανώνυμε 6.41, ότι δεν σου αρέσει, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι μπούρδες, συκοφαντίες και οι συγγραφείς του οπορτουνιστές, αριστερούλιδες, καλοθελητές, τσιράκια, φερέφωνα και άλλα χαριτωμένα του τύπου φασίστες, ηλίθιοι και τα συναφή...

Αν απ' αυτόν εδώ τον ιστιότοπο αρέσκεσαι να διαβάζεις και να συμφωνείς μόνο με τα δελτία τύπου του κόμματος, τότε ... γεια σου και χαρά σου τσολιά μου, αριστερέ, προοδευτικέ, super δημοκράτη μου. Μάθετε επιτέλους να διαβάζετε και τον αντίλογο και κυρίως να μην χαρακτηρίζεται και να τσουβαλιάζεται τόσο εύκολα τους ανθρώπους. Μήπως καταφέρουμε και συνυπάρξουμε, αρχής γενομένης μέσα από τα σχόλια ενός blog, έως την κοινωνία κατ επέκταση...

Και γράψε επιτέλους και μια φορά τ' όνομα σου... μην το γράψω εγώ.

Να βρίζεις ανώνυμα είναι εύκολο. Μόνο αυτό μπορείς;

Γιώργος είπε...

Άθλιε 06:32:00... τα σπίτια,τις δουλειές,την αξιοπρέπεια των ανθρώπων δεν τα παίρνουν οι κομμουνιστές.Τα παίρνουν αυτοί που στήριζες τόσα χρόνια,γελοίε...Εχεις και τα μούτρα να μιλάς,γελοιε.