Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Η λυσσαλέα επίθεση που έχει εξαπολύσει το κράτος και το κεφάλαιο στον κόσμο της εργασίας εντείνεται. Μετά από τη βύθιση εκατομμυρίων κατοίκων αυτής της χώρας στην ανεργία, στην ελαστική εργασία με μισθούς που δεν επιτρέπουν την επιβίωση, με την άγρια φορολόγηση των χαμηλών και μικρομεσαίων στρωμάτων, με τις περικοπές μισθών και συντάξεων, με την απειλή των κατασχέσεων των σπιτιών, με το εκπαιδευτικό σύστημα να καταρρέει και τη δημόσια περίθαλψη να διαλύεται μέρα με τη μέρα, το κράτος με την αριστερή διακυβέρνηση θέλει να επιβάλει ακόμα πιο σκληρά μέτρα...

Το νέο ασφαλιστικό προβλέπει την αύξηση των εισφορών, τη μεγάλη μείωση συντάξεων, ΕΚΑΣ, επικουρικών κ.α. και παράλληλα προβλέπει την αύξηση της φορολόγησης από άμεσους και έμμεσους φόρους (αύξηση 24% στο ΦΠΑ, -εδώ στη Νάξο είδαμε μέσα σε ένα χρόνο το ΦΠΑ από 9% και 13% να σκαρφαλώνει στο 23%!!!- αύξηση ειδικών φόρων κατανάλωσης, μείωση του αφορολογήτου ορίου, αύξηση εισφοράς αλληλεγγύης κ.α.).  
Η αντίσταση στη λαίλαπα των μνημονίων πρέπει να αναπτυχθεί ενάντια στην παντοδυναμία των τραπεζών, στην παράδοση του φυσικού και του κοινωνικού πλούτου στα ιδιωτικά συμφέροντα, ενάντια στην Ευρώπη-φρούριο και στο καθεστώς έκτακτης ανάγκης έχει επιβληθεί με αφορμή τις τρομοκρατικές επιθέσεις των ισλαμοφασιστών. Είναι επιτακτικό, μέσα στις συνθήκες που ζούμε σήμερα, να γίνει η σύνδεση των επιμέρους αγώνων μας, είναι πλέον φανερό ότι η διευθέτηση και η διαμεσολάβηση με τα κόμματα, τα θεσμικά όργανα και φορείς δεν πετυχαίνει τίποτα. Με αυτοοργάνωση και συλλογικούς αντιθεσμικούς αγώνες μπορούμε να πλήξουμε το βάρβαρο καθεστώς που μας οδηγεί στην εξόντωση και την αναξιοπρέπεια, να αποτρέψουμε την πορεία προς τη φτώχεια και την εξαθλίωση, να βάλουμε ένα λιθαράκι για να γεννηθεί μια νέα κοινωνία απαλλαγμένη από δυνάστες.
ΑΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΟΙ ΤΑΞΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

Συνέλευση Αντίστασης και Αλληλεγγύης Νάξου


ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΝΑΞΟΥ
ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΜΑΪΟΥ 2016, ΣΤΙΣ 11.00 ΤΟ ΠΡΩΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: