Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

Το νέο (Ναξιώτικο) στέκι των Συριζαίων... εκεί που συναντούν Πασόκους

Ένα μπαρ που είναι και καφέ αλλά έχει και εξαιρετική κουζίνα , δηλαδή έχει όλα τα απαραίτητα για εξόδους πρωινές ,μεσημεριανές ή βραδινές έχει γίνει το στέκι των στελεχών της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα...

Πρόκειται για το musique cafe στην πλατεία Προσκόπων ή αλλιώς στο γνωστό τρίστρατο Αρχελάου - Αμύντα - Αρριανού. Εκεί λοιπόν υπό τους ήχους ποιοτικής μουσικής αλλά και εξαιρετικών τυριών από τη Νάξο και φυσικά τηγανητής πατάτας του νησιού των Κυκλάδων στελέχη της κυβέρνησης χαλαρώνουν από τη δύσκολη διαπραγμάτευση.
Το μαγαζί έχει γίνει στέκι δημοσιογράφων από την εποχή που στο Μαξίμου ήταν ο Αντώνης Σαμαράς καθώς είναι εύκολα προσεγγίσιμο από το Μέγαρο Μαξίμου. Η κυβέρνηση άλλαξε το στέκι όχι και καθημερινά βρίσκονται εκεί κορυφαία στελέχη του Μαξίμου όπως η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη , το στενό επιτελείο του πρωθυπουργού αλλά και πολλά κυβερνητικά στελέχη.
Από εκεί περνάει και ο κύριος Παππάς ενώ έχει πάει και ο πρωθυπουργός. Τις προάλλες μάλιστα υπήρξε και γνωριμία υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ με πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ που βρίσκονταν στο μαγαζί.





Δεν υπάρχουν σχόλια: