Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ ΜΕ ΚΟΚΑΪΝΗ ΣΕ ΚΗΔΕΙΑ

Χαμός και γέλια στην κηδεία!... Ιστορία βγαλμένη απο σενάριο κινηματογραφικής κωμωδίας θυμίζουν όσα εκτυλίχτηκαν σε βόρειο προάστιο του λεκανοπεδίου. Ένα απίστευτο λάθος, που θα μπορούσε να συμπεριληφθεί σε σενάριο κωμωδίας, είχε ως αποτέλεσμα την κατάσχεση 60 κιλών κοκαΐνης.
Συμμορία Βουλγάρων εμπόρων ναρκωτικών, επιχείρησε να την διακινήσει μεταφέροντάς την ως ζάχαρη άχνη πάνω σε παραδοσιακούς κουραμπιέδες, γνωστής εταιρίας ζαχαροπλαστικής.
Η σπείρα εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι ένα από τα μέλη της εργαζόταν ...


 

 στην εταιρία και κατέστρωσε ένα σατανικό σχέδιο που όμως έμελλε να οδηγήσει σε παταγώδη αποτυχία.
Η κοκαΐνη τοποθετήθηκε στους κουραμπιέδες, ωστόσο στη συνέχεια όλα πήγαν στραβά.
Γραφείο τελετών στα Βόρεια Προάστια, που είχε αναλάβει την κηδεία ηλικιωμένου, εκτός από κόλλυβα και ελιές, παρήγγειλε από το γνωστό ζαχαροπλαστείο μια παρτίδα κουραμπιέδες.
Όπως όλα δείχνουν, το μέλος της συμμορίας που εργάζεται και στο ζαχαροπλαστείο, έστειλε από λάθος τους κουραμπιέδες με την κοκαΐνη στο γραφείο τελετών, με αποτέλεσμα να τους... απολαύσουν οι συγγενείς και οι φίλοι του νεκρού!
Μετά την κατανάλωση, οι παρευρισκόμενοι στην κηδεία, παρουσίασαν αλλόκοτη συμπεριφορά, με τον υπεύθυνο του γραφείου να καταγγέλλει στη ΓΑΔΑ το περιστατικό.
Ακολούθησε έφοδος της αστυνομίας στο εργαστήριο ζαχαροπλαστικής, όπου βρέθηκαν υπόλοιπα της ποσότητας.
Ο δράστης μετά από ανάκριση ομολόγησε οδηγώντας και στα υπόλοιπα μέλη της σπείρας, οι οποίοι συνελήφθησαν, ενώ το σύνολο του φορτίου κατασχέθηκε.
πηγή

και ... η διάψευση λίγο αργότερα
Είναι αλήθεια ότι θέλει θάρρος να ομολογείς το λάθος σου. Εμείς στο NEWS247 το έχουμε.
Από το πρωί, και μετά από πολλά σχόλια αναγνωστών ότι το θέμα με τους κουραμπιέδες που είχαν αντί για ζάχαρη άχνη, κοκαϊνη, που οδήγησε στην εξάρθρωση κυκλώματος εμπόρων ναρκωτικών, δεν υφίσταται, μπήκαμε σε προβληματισμό.
Εκ παραλείψεως και δεδομένου ότι το θέμα έπαιζε σε όλο το διαδίκτυο, αλλά και στα δελτία της τηλεόρασης την Τρίτη (30/08), δεν επιβεβαιώσαμε το ρεπορτάζ μέχρι τελείας, όπως οφείλαμε.
Μετά από συνεχείς τηλεφωνικές επικοινωνίες και αφού λάβαμε και τη σχετική επίσημη ενημέρωση από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση (ΓΑΔΑ), το όλο θέμα δεν υπήρξε ποτέ και η πλειοψηφία του ηλεκτρονικού τύπου (διαδίκτυο, ραδιόφωνο τηλεόραση), που λειτουργεί σε γρήγορους ρυθμούς, έπεσε θύμα παραπληροφόρησης.
Ενδεικτικό είναι ότι η ΓΑΔΑ δεν προέβη σε επίσημη διάψευση παρ' ότι αυτή η πλαστή ιστορία έπαιξε σε πολλά sites, ραδιόφωνα και τηλεοράσεις.
Ως NEWS247 εκτιμούμε ιδιαιτέρως τα σχόλια που μας το επισήμαναν.
Οφείλουμε λοιπόν να ενημερώσουμε εσάς τους αναγνώστες μας για τα λάθη μας, καθώς δεν επιδιώκουμε να δημιουργούμε ψευδείς εντυπώσεις, με την υπόσχεση ότι θα προσπαθούμε κάθε μέρα να γινόμαστε καλύτεροι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: