Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Προεκλογικές δραστηριότητες του ΣΥΡΙΖΑ στη Νάξο


Ο υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων καθ. ΕΜΠ Γιάννης Πρωτονοτάριος με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Νάξου είχαν μια δημιουργική συζήτηση στην Κωμιακή με συμπολίτες, κυρίως για τα προβλήματα της απομόνωσης, του κοινωνικού αποκλεισμού και τη δυνατότητα ισόρροπης ανάπτυξης της ορεινής Νάξου. Ιδιαίτερα συζήτησαν και ανάπτυξαν τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την αγροτιά και την παραγωγή αγροτικών προιόντων ποιότητας, καθώς και την ανάγκη καταγραφής των...
ντόπιων ποικιλιών αμπέλου.
Την Παρασκευή 15 Ιουνίου έγινε περιοδεία στις δημόσιες υπηρεσίες, το Νοσοκομείο και την Αστυνομία. Ιδιαίτερης σπουδαιότητας ήταν η συζήτηση με το Διοικητή και το στελεχικό δυναμικό της Αστυνομίας, όπου ο Γ.Πρωτονοτάριος ανάπτυξε τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τον κοινωνικό χαρακτήρα και τον προστατευτικό ρόλο προς όφελος του πολίτη του σώματος της Αστυνομίας, έναντι αυτού της καταστολής. Από τα σπουδαιότερα προβλήματα που εντόπισε το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ είναι η διατήρηση των ειδικών μισθολογίων, η επιστροφή των μισθολογικών κλιμακίων στην προ του μνημονίου περίοδο, η προπλήρωση εξόδων μετακίνησης, διατροφής και διανυκτέρευσης, η εκπαίδευση προσωπικού τμημάτων άλλων νησιών, ώστε να ελαχιστοποιηθούν οι μετακινήσεις, η ενίσχυση από άλλες υποδομές (Δήμος, Νοσοκομείο, Κοινωφελής επιχείρηση, κλπ) του έργου της Αστυνομίας σε περιπτώσεις λαθρομεταναστών, γυναικών και ανηλίκων και βέβαια η υγειονομική περιφρούρηση των εργαζομένων, δεδομένου ότι η παντελής έλλειψη κτιριακών υποδομών τόσο στους χώρους εργασίας, όσο και στους χώρους κράτησης αποτελούν υγειονομικές βόμβες!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σαν ανέκδοτο μοιάζει αυτή σας η ανάρτηση.
Κάποιοι, θεωρούν ότι ο Ελληνικός Λαός, έχει ξυπνήσει από hangover*.
Άξιοι συνεχιστές της κλαδικοπασοκαρίας, του Κίμωνα, του Μένιου, του Βαγγέλη, του Στέφανου και των άλλων παιδιών της "αλλαγής" του 81, εμφανίζονται οι απανταχού Συριζαίοι. Η σαλωνάτη λούμπεν αριστεράτζα της Φιλοθέης και των ρετιρέ του Μέτσ ή της Ηρώδου του Αττικού, που τάζουν λαγούς με πετραχήλια, συναγωνιζόμενοι όπως και οι πολιτικάντηδες παπατζήδες της Ν.Δ. και των υπολοίπων "πολιτικών" καταλοίπων της μεταπολίτευσης, σε δημόσιες δημοπρασίες παροχών, για το ξεπούλημα , στις 18 Ιουνίου της πατρίδας στ' αφεντικά τους, με νέα και "άλλου" τύπου μνημόνια.
Ο εγκλωβισμένος πολιτικά Λαός, μην έχοντας άλλες επιλογές, παρασυρμένος και ναρκωμένος από του εγκάθετους μαϊντανούς της τηλεκρατίας, προσπαθεί ν΄ακούσει κάτι ελπιδοφόρο και να δώσει μόνος του κουράγιο στον εαυτό του, ακολουθώντας τους νέους του "προστάτες" στις Πλάτσες.
Το μόνο που πρέπει να προσέξει ο Λαός, είναι τ' "αμπέχονα της μάχης", εκείνων που τάζουν, αίμα, μόχθο, δάκρυα και ιδρώτα. Έχουν ετικέτα. Armani για τον κομαντνάντε Αλέξη και Burberry’s για τον στρατηγό Ιφικράτη Αμυρά, που έδινε οδηγίες για τον ένοπλο αγώνα που ετοιμάζει το Κωλονάκι.


*hangover: ξύπνημα, μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοολούχων ποτών με γενική απώλεια μνήμης.