Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Jonathan Jackson: Ευχαριστώ τους Αγιορείτες μοναχούς...

Το συγκλονιστικό βίντεο με τον πασίγνωστο Αμερικανο ηθοποιό που στην απονομή των βραβείων Emmy, ευχαριστεί τους… Αγιορείτες μοναχούς!

Προσέξτε τον όταν κάνει τον σταυρό του Ορθόδοξα και στο τέλος που ευχαριστεί τους μοναχούς του Αγίου Όρους! Αυτό είναι το αστείρευτο οπλοστάσιο του Ελληνισμού που φώτισε από τον Πούτιν μέχρι τον Κάρολο, ακόμα και τον …Bob Marley! Και όμως, κάποια προδοτικά καθάρματα επεχείρησαν να διασύρουν αυτό το...
φωτοβόλο μετερίζι των απογόνων του Πυθαγόρα, σέρνοντας το στα κάγκελα της φυλακής, παρουσία βεβαίως καμερών. Θα έρθει η ώρα όμως που θα πληρώσουν… olympia

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ετι ακριβως ειναι φιλε μου pink panther.
Ενας απο αυτα τα καθαρματα που αναφερεις, ενας απο τους μεγαλυτερους διωκτες της Ορθοδοξιας και του Χριστιανισμου γενικοτερα ειναι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο προεδρος του Αλεξης Τσιπρας.
Γι αυτο ο κοσμος πρεπει να ξεκαθαρισει καποια πραγματα μεσα στο μυαλουδακι του και να διαλεξει στρατοπεδο
Δεν γινεται να εισαι και Χριστιανος και Διοκλητιανος ταυτοχρονα

Ανώνυμος είπε...

Ο σατανάς εκτός από το φίδι που έδωσε το μήλο στην Έυα, διέταξε τη σφαγή τών αρρένων νηπίων, ενώ 3μιση αιώνες αργότερα εμφανίστηκε ως Ιουλιανός ο Παραβάτης. Στις μέρες μας εμφανίζεται ως Αλεξάκης Τσίπρας και σκοπεύει να εξαφανίσει τη Χριστιανοσύνη και όλους τος "αγίους" ανθρώπους που αποτελούν το σύνδεσμό μας με το Θεούλη, το Χριστούλη και το Άγιο Πνέυμα. Ανώνυμε 03.12 αν ενδιαφέρεσαι στείλε μου τη διεύθυνση σου, ώστε αν πετύχω πουθενά το Χριστούλη να στον στείλω γιατί έχω μάθει ότι θεραπεύει "πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν".

Ανώνυμος είπε...

Αγορι μου γλυκο θεραπευσε πρωτα τη μαλακια που δερνει εσενα και ολους τους συντροφους σου νοσταλγους των Σταλιν, Χονεκερ, Τσαουσεσκου κτλ και μετα ασχολησου με τους αλλους.

Ανώνυμος είπε...

Ιωάννης 13: 34-35, "εντολήν καινήν δίδωμι υμίν ίνα αγαπάτε αλλήλους, καθώς ηγάπησα υμάς ίνα και υμείς αγαπάτε αλλήλους. εν τούτω γνώσονται πάντες ότι εμοί μαθηταί έστε, εάν αγάπην έχητε εν αλλήλοις" Τα λόγια σου δεν αρμόζουν στη διδασκαλία του Μεσσία και των αγίων πατέρων. Έτσι δείχνεις ότι όπως πάρα παρα πολλοί είσαι Χριστιανός μόνο στα λόγια. Είσαι Χριστιανός όσο και οι Σταυροφόροι, ο Εφραίμ, ο Άγιος Πρεβέζης, ο Γιωσάκης. Ανόητε, το γεγονός ότι δεν λατρεύω μυθικά πρόσωπα και αόρατα πνεύματα, ότι δεν κάνω επικύψεις και δεν ασπάζομαι τα χέρια παπάδων, που μπορεί στις ιδιωτικές τους στιγμές να επιδίδονται σε πράξεις που κάθε άλλο παρά συμβαδίζουν με την κοσμοθεωρία του Ιησού, το γεγονός ότι δεν περπατάω με τα γόνατα, ότι δεν θεωρώ ότι δεν είναι ηθικό να κάνεις οικογένεια αν δεν παντρευτείς ενώπιον του Θεού, δεν σημαίνει ότι είσαι πιο ηθικός από εμένα ούτε ότι νοσταλγώ τους εγκληματίες Στάλιν και Τσαουσέσκου. Είναι ο δογματισμός που σας επιβάλλει η θρησκεία σας τέτοιος που νομίζετε ότι όποιος δεν είναι Χριστιανός είναι είτε Σταλινικός, είτε παγανιστής και ότι άλλο σας έρθει στο κεφάλι.

Ανώνυμος είπε...

Μηπως εχεις καποιο Θειο χαρισμα που σε κανει να νομιζεις οτι μονο εσυ μπορεις να να κρινεις τους αλλους;
Επικαλεισαι το Ευαγγελιου αλλά δεν πιστευεις σ αυτο.
Βριζεις ανονυμα και κανεις ακριβως αυτο που κατηγορεις στους αλλους.
Μαλλον μπερδεμενος εισαι φιλε μου οπως ολοι οι θολοκουλτουριαρηδες συντροφοι σου.
Υ.Γ Δεν ειμαι άξιος να ειμαι Χριστιανος(μακαρι να ειμουν), είμαι απλά λάτρης του Χριστιανισμου και της διδασκαλίας του Χριστου και των Αγίων του.