Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Ευχετήριο μήνυμα Νίκου Συρμαλένιου για το Πάσχα 2013

….Όσο και αν πιστεύουν ότι ο λαός έχει αποδεχθεί το μονόδρομο τους, όσο και αν νομίζουν ότι με τις ψεύτικες ενέσεις αισιοδοξίας, μας πείθουν ότι άρχισε να φαίνεται φώς στην άκρη του τούνελ, όσο και αν προσπαθούν με την τεράστια ισχύ των προπαγανδιστικών τους μέσων να καθυποτάξουν και να φοβίσουν το λαό, το μόνο που καταφέρνουν είναι να καθυστερούν την πραγματική ανάσταση της χώρας….
Είναι σίγουρο όμως ότι αυτή δεν θα αργήσει...

  spring1
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ
Με αισιοδοξία, πείσμα και αγωνιστική διάθεση, συνεχίζουμε
Για τη δημοκρατική ανατροπή, για τη σωτηρία του λαού και της χώρας,
Για την πραγμάτωση των ονείρων μας!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Intercombase - fine translation Documentation any subject more than 140 languages. Business Translation, Medical Translation, Legal Translation - first class professional work at a reasonable cost .

Czech Translation: [url=http://www.intercombase.com]Telecom[/url]

Ανώνυμος είπε...


Για να καταλάβετε πόσο αγαπάνε την Ελλάδα και τους Έλληνες, είτε "πολιτικοί" είναι αυτοί είτε "ταχυδρόμοι" είτε "διεκπεραιωτές", δεν έχει λουλούδια η Ελλάδα για να βάλουν, (έτσι ρε παιδί μου, για τα προσχήματα) και βάλανε των αφεντικών και ας κάνουν πως δεν τα θέλουν. Πάλι καλά που δεν βάλανε και κανένα σοκολατένιο αυγό με Γερμανική σήμανση.

Οπωσδήποτε θα έλθει η Ανάσταση.

Αλλά αυτή θα είναι χωρίς εσάς, όπως θ'απουσιάζουν και όλοι οι άλλοι υπόλοιποι, της κλίκας του 74.
Από "τσιτάτα" και "παραμύθα" άλλο τίποτα.
Πτωμαΐνη, και φορμόλη μυρίζουν τα "πολιτικά" σας κόμματα και άνθρωποι σας. Οι Σκουριασμένες ιδέες σας, κλεμμένες από την εποχή της "παραμύθας και της δήθεν αλλαγής", αποδεικνύουν την συνέχεια που θέλετε να επιβάλετε και να ρίξετε τον Λαό ξανά στη χωματερή σας, αλλά και των "εταίρων" σας.

Η χώρα έχει ανάγκη κάτι νέο και δημιουργικό. Και αυτό θα γίνει.

Δυστυχώς για την χώρα, εσείς "οι προοδευτικοί" (τους υπόλοιπους "δημοκράτες" τους ξέρουμε), αποτελείτε πλέον τροχοπέδη για τον Λαό. Μπορεί να λέτε ότι έχετε προτάσεις, αλλά είναι εμφανές, ότι από αυτές απουσιάζει ο σχεδιασμός, η στρατηγική, μα πάνω απ' όλα, απουσιάζει η τέχνη της πολιτικής και η αγάπη για τη χώρα και τους ανθρώπους της.
"ΣΥΝΩΣΤΗΘΕΙΤΕ" ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΠΙΑ.

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ.