Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Πανναξιακός - Μανδραϊκός στο ΔΑΚ (Κυριακή 14.15)

1η επίσημη εμφάνιση για την Πανναξιακό μπροστά στο κοινό του, στα πλαίσια του πρωταθλήματος της Football League 2. 
Η ομάδα της Νάξου, που ξεκίνησε με το δεξί τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του πρωταθλήματος με διπλό στην έδρα του Ερμή στα Ζωνιανά υποδέχεται τον Μανδραϊκό σε μια απ' τις πιο ενδιαφέρουσες κόντρες της 2ης αγωνιστικής.
Για να έχει ουσία το εκτός έδρας τρίποντο της πρεμιέρας, ο Πανναξιακός οφείλει να ξεκινήσει με νίκη και στην έδρα του, κόντρα σε μια ομάδα με κοινό στόχο.
Ο Μανδραϊκός αποτελεί έναν αξιόμαχο αντίπαλο, που μέχρι στιγμής έχει δείξει ότι θέλει και μπορεί να παραμείνει στην κατηγορία και για τη νέα χρονιά. Αγωνίζεται για πρώτη φορά (κι αυτός) στο πρωτάθλημα της Football League 2, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για ένα καλοδουλεμένο σύνολο, με αξιόλογες μεταγραφές και τεράστια διοικητική στήριξη. Στον αγώνα για την πρώτη φάση του κυπέλλου, πέρασε εύκολα από τα Ζωνιανά (0-3), ενώ και στην αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής κόντρα στην ΑΕΚ στάθηκε αξιοπρεπώς παρά την ήττα με 0-2 (στην ουσία σε ουδέτερο γήπεδο).
Το μόνο σίγουρο είναι, πως οι ποδοσφαιριστές του Κυριάκου Μίχα μετά το πέρας της 2ης αγωνιστικής, δεν θέλουν με τίποτα να βρίσκονται στους 0 βαθμούς, με τον Πανναξιακό στους 6. Για το λόγο αυτό, θα κατέβουν στη Νάξο για να κλέψουν βαθμό ή βαθμούς, γεγονός που τους καθιστά ιδιαίτερα επικίνδυνους. Η ομάδα της Μάνδρας πάντως, έρχεται στη Νάξο με εσωτερικά προβλήματα, αφού η (προ ημερών) παραίτηση του πρόεδρου Σπύρου Κανάκη, έφερε αναστάτωση στα εσωτερικά του συλλόγου. Πληροφορίες για απουσίες δεν υπάρχουν, με την αποστολή να φθάνει στο νησί συνοδεία 30 περίπου παραγόντων-φιλάθλων κλπ.
Στον Πανναξιακό, άπαντες γνωρίζουν τη σπουδαιότητα και το βαθμό δυσκολίας του παιχνιδιού και κανείς δεν επιθυμεί δεύτερη σερί ήττα στο ΔΑΚ σε επίσημο ματς (μετά απ' αυτό του κυπέλλου).
Ο Γιώργος Βλαστός, δεν θα έχει σίγουρα στη διάθεση του τον τραυματία Μπονιάκο και τον τιμωρημένο Βούλγαρη, ενώ αγώνα δρόμου θα κάνει για να αγωνιστεί ο (έτερος επιθετικός) Ντούκα που επέστρεψε τραυματίας απ' τα Ζωνιανά, για τον οποίο εκφράζεται πάντως η αισιοδοξία ότι θα προλάβει το ματς.

*Την αναμέτρηση θα διευθύνουν οι Σχίζας, Πασπάτης, Σκούρας (Αθηνών), με παρατηρητή τον Κωστάκο (Πειραιά).

Ο Πανναξιακός έχει την ευκαιρία στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος να μαζέψει βαθμούς, οι οποίοι θα του δώσουν ψυχολογικό αλλά και βαθμολογικό αβαντάζ για τη δύσκολη συνέχεια, καθώς τον ευνοεί το ''βατό'' σχετικά πρόγραμμα. Και για να μην παρεξηγούμαστε... τίποτα δεν είναι εύκολο και καμιά ομάδα δεν είναι για πέταμα. Αλλά, όπως και να το κάνεις... άλλο Ζωνιανά, Θύελλα και Περιστέρι και άλλο Αιγάλεω, Κηφισιά και ΑΕΚ. Το ματς της Κυριακής, φαντάζει ως το πιο δύσκολο της πρώτης τετράδας αγώνων σύμφωνα με το πρόσωπο που παρουσιάζουν ως τώρα οι αντίπαλοι του Πανναξιακού.
Η Κυριακάτικη αναμέτρηση ξεκινά στις 14.15 στο ΔΑΚ Νάξου. Θα δώσουν το παρόν ακόμα και τα παιδιά του συνδέσμου φιλάθλων Πανναξιακού της Αθήνας, που θα ταξιδέψουν για να παραστούν στο πρώτο ιστορικό ματς του συλλόγου στο νησί. 
Δεν δικαιολογείτε να απουσιάζει κανείς, το ΔΑΚ πρέπει να είναι κατάμεστο και ο κόσμος ο 12ος παίκτης της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: