Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

Ψήφισμα του Συλλόγου Δασκάλων & Νηπιαγωγών Νάξου, Αμοργού και Μικρών Κυκλάδων για το θάνατο του Γεωργίου Ι. Μαϊτού

Σήμερα, 20 Φεβρουαρίου 2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 8:00 μ.μ. ο Σύλλογος Δασκάλων & Νηπιαγωγών Νάξου, Αμοργού και Μικρών Κυκλάδων συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση στο άκουσμα της θλιβερής είδησης του θανάτου του Γεωργίου Ι. Μαϊτού ο Σύλλογός μας, εκφράζει τα συναισθήματα και τη θλίψη, σύσσωμου του εκπαιδευτικού κλάδου της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για τον εκλεκτό και αξιαγάπητο συνάδελφό μας, που από όποια θέση υπηρέτησε την εκπαίδευση ως:

  • Δάσκαλος Γενικής Αγωγής,
  • Δάσκαλος Ειδικής Αγωγής,
  • Προϊστάμενος 1ου Γραφείου Π.Ε. Κυκλάδων,
  • Διευθυντής Εκπαίδευσης Π.Ε. Κυκλάδων,
είναι αναμφισβήτητο, ότι προσέφερε με εντιμότητα, σεμνότητα, ζήλο, μεράκι και αγάπη πολύτιμες και ανεκτίμητες υπηρεσίες τόσο στους μαθητές όσο και στους εκπαιδευτικούς, ολόκληρης της εκπαιδευτικής κοινότητας των Κυκλάδων, τιμώντας την ιδιότητά του, όσο λίγοι ομοίως πράττουν και ως εκπαιδευτικός αλλά και ως άνθρωπος και
αποφάσισε ομόφωνα:
  1. Να εκφράσει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.
  2. Να επιδοθεί το ψήφισμα στην οικογένειά του.
  3. Να δημοσιευτεί το παρόν ψήφισμα στα τοπικά Μ.Μ.Ε.
  4. Να κυματίζει μεσίστια η σημαία στα Δημοτικά και Νηπιαγωγεία ευθύνης του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Νάξου, Αμοργού και Μικρών Κυκλάδων, με σύμφωνη απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων των Σχολείων, την ημέρα της εξόδιου ακολουθίας, Τετάρτη 22/2/2017.


Για το Δ.Σ.



Δεν υπάρχουν σχόλια: